Ze is erg vriendelijk. Ik voelde me op mijn gemak. Neemt mijn klachten serieus en heeft ze goed verholpen. Passende oefeningen voor thuis meegekregen. Professioneel en goede uitleg steeds.
Goed en vlot contact, de juiste kennis en deskundigheid en goede oefeningen voor thuis die hebben geholpen.
Goede specialist
Ze is top
Door direct een echo te maken wisten we wat er speelde en konden daar naar handelen
Ik kin snel terecht met mijn klachten. Goed geluisterd en opgeknapt problemen die ik ondervond. Duidelijk en goede uitleg
Ik ben al jaren in behandeling altijd tevreden en heb daarom aantal vrienden aanbevelen en herl veel zijn ook nu bij de fysioterapheut als ik .
Ze luisteren goed naar de patiënt
Mijn fysiotherapeut is een zeer goede specialist en elke behandeling helpt mij enorm
Voor mij was het dubbel. Hij wist waar hij her over had en help mij ook omdat ik (ook) met het vak bezig ben. Er werd dus zeker wel goed geluisterd naar mij