Hartelijke ontvangst, goede vraagstelling, goed onderzoek, neemt ruim de tijd voor een goede rustige behandeling, goede evaluatie, uitstekend resultaat., geweldige zorg- en afspraken...Hartelijke ontvangst, goede vraagstelling, goed onderzoek, neemt ruim de tijd voor een goede rustige behandeling, goede evaluatie, uitstekend resultaat., geweldige zorg- en afspraken app. de naam topfysiotherapie maken ze helemaal waar. een voorbeeld voor vakgenoten.
Bij famiie, vrienden en/of collega's
Ik had een acute frozen shoulder en deze is in de eerste instantie goed en vakkundig verholpen door Dr Walraeven in het Zuyderlandziekemhuis. De nazorg van Mandy was perfect
Kundig en luistert goed, denkt mee als er nieuwe dingen spelen en in oplossingen.
Simone Bent
Hij heeft heel veel kennis, is zorgzaam en begripvol. Hij probeert je echt te helpen en neemt je serieus.
Kundig, serieus, prettig in de omgang
Goed luisteren, doorvragen en goede hulp en behandeling
Erg enthousiast in de begeleiding, duidelijke uitleg over de klachten, de gevonden oorzaak en het te verwachten herstel.