Deskundig
Deed veel moeite om tot een goed resultaat te komen. Is prettig in de omgang.
Hier wordt er naar je geluisterd, en ze nemen joe en je klachten serieus.
Suzanne was vol met aandacht, goed uitleg, die oefeningen doe ik thuis. Dankjewel!
Deskundig, heel vriendelijk en behandeling verhielp mijn probleem!
Goede begeleiding altijd een persoonlijk praatje hoe het met je gaat en niet te vergeten altijd vrolijk.
De vriendelijke benadering en deskundige aanpak
geen specialisatie m/b/t/ de hulpvraag
Zeer deskundig en ‘kent mij’. Kom al jaren bij Daan en dat is niet voor niets.
Indien van toepassing
Spontane, gezellige, bekwame fysiotherapeut
Ze nam mijn klachten heel serieus en vroeg goed door. Behandelplan in goed overleg en steeds alert of de oefeningen passend waren. Maajte prettig contact
Als iemand lichamelijke klachten heeft.
Bij mensen met eventuele klachten,
Professionele patieennzorg
Topfysiotherapie Waalwijk verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Topfysiotherapie Waalwijk heeft de volgende resultaten bereikt:
Topfysiotherapie Waalwijk
Tuinstraat 2
5144 NT Waalwijk
Deskundig
Deed veel moeite om tot een goed resultaat te komen. Is prettig in de omgang.
Hier wordt er naar je geluisterd, en ze nemen joe en je klachten serieus.
Deskundig, heel vriendelijk en behandeling verhielp mijn probleem!
De vriendelijke benadering en deskundige aanpak
geen specialisatie m/b/t/ de hulpvraag
Zeer deskundig en ‘kent mij’. Kom al jaren bij Daan en dat is niet voor niets.
Indien van toepassing
Spontane, gezellige, bekwame fysiotherapeut
Als iemand lichamelijke klachten heeft.
Bij mensen met eventuele klachten,
Professionele patieennzorg