Suzanne heeft verstand van het probleem, weet dit goed te vertalen naar de patiënt en houdt de voortgang goed in de gaten.
goede begeleiding altijd een luisterend oor en goed advies
Goede ervaring
Attent
Vriendelijk, behulpzaam, luisterd goed, let goed op je grenzen
Goede begeleiding en adviezen je wordt serieus genomen!
Vriendelijk,behulpzaam en weet veel
professioneel, kundig en vriendelijk
Voor mij was de duidelijke uitleg en aard en opbouw van de behandeling, uitleg bij de scan etc. er een waarin ik vanaf de start vertrouwen had, ook al duurde het herstel langer dan verwacht.
Tijdens het behandelingsproces goed luisteren en doorvragen naar tegenvallers of onverwachte pijn( tjes) om daarna indien nodig de behandeling bij te stellen.
Luistert goed , duidelijke uitleg, ontspannen sfeer
Vriendelijke mensen alle disciplines onder 1 dak en heel betrokken
is echt een top kerel.
Ik voel me zeker gehoord en voel me ook opgemak. Ik wordt echt 100% goed begeleid. Zeer tevreden
Totaal tevreden
Topfysiotherapie Waalwijk verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Topfysiotherapie Waalwijk heeft de volgende resultaten bereikt:
Topfysiotherapie Waalwijk
Tuinstraat 2
5144 NT Waalwijk
goede begeleiding altijd een luisterend oor en goed advies
Goede ervaring
Attent
Vriendelijk, behulpzaam, luisterd goed, let goed op je grenzen
Goede begeleiding en adviezen je wordt serieus genomen!
Vriendelijk,behulpzaam en weet veel
professioneel, kundig en vriendelijk