Dapper
- Sterke punten
- Mooie producten En super service
Heel fijn
Mooie producten voor scherpe prijzen.
Super goed
In 1 woord geweldig
Perfect
Goede voorlichting en goed produkt
Ik ben blij met mijn gordijnen. Het is een goed bedrijf, de communicatie was ook goed. Ik zal ze zeker aanbevelen
De naam zegt het al TOP jaloezieën Wij zijn heel tevreden
Zeer mooie jaloezieën, veel keuze.mooie prijs, snelle levering
Top
Het plisé jaloezie werd keurig ingemeten, en ook keurig op tijd afgeleverd, de montage handleiding was eenvoudig te begrijpen, na enige keren op en neer geschoven werkte het prima
Op en top!
Al meermaals bij jullie besteld. Top!!! Mooie jaloeziën. Op tijd geleverd, zelfs tijdens drukke feestdagen.
Heel slecht, het opmeten was niet goed gedaan. Daardoor 2 vd 4 bestelde geleverde raambekleding niet goed. Opnieuw komen meten. 3 weken later komt er 1 nieuwe opgemeten raambekleding en de andere moest terug....netjes gedaan en krijgen de melding na 3 weken dat die raambekleding kwijt was. 2 weken later opnieuw komen opmeten en na 3 weken is de laatste raambekleding geleverd en wat schetst onze verbazing!!!! We hebben de zoekgeraakte raambekleding weer geleverd gekregen???? We zijn van september 2024 t/m eind januari 2025 ( en dus al die tijd zonder raambekleding gezeten) bezig geweest om alles in orde te krijgen..!!!
Topjaloezieen.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Topjaloezieen.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Heel fijn
Mooie producten voor scherpe prijzen.
Super goed
In 1 woord geweldig