Hans

Hordeur met inmeetservice besteld. Helaas is er een foutje gemaakt bij het inmeten, daardoor net geen 5 sterren.Uiteindelijk gecorrigeerd maar heeft wel de nodige tijd en e-mails gekost. Verder... Hordeur met inmeetservice besteld. Helaas is er een foutje gemaakt bij het inmeten, daardoor net geen 5 sterren.Uiteindelijk gecorrigeerd maar heeft wel de nodige tijd en e-mails gekost. Verder prima kwaliteit.

Vriendelijke klantenservice

Beste Hans,
Hartelijk dank dat je de tijd hebt genomen om dit bericht te schrijven. Jouw mening is erg belangrijk voor ons. Wij wensen je nog veel plezier met je bestelling.
Beste Hans,

Erwin van Loenen

Ik heb een goede ervaring gekregen, mooi product en duidelijke communicatie.

Toen ik me meldde omdat ik de maten verkeerd doorgegeven had en dat daardoor mijn jaloezieën opnieuw op maat gemaakt moesten worden, ben ik uitermate goed geholpen!

Beste Erwin,
Hartelijk dank voor het plaatsen van een mooie review.
Fijn te lezen dat je tevreden bent over onze service. We wensen je veel plezier met je aankoop.
Beste Erwin,
Hartelijk dank voor het plaatsen van een mooie review.

van der Stap

Dit is slechts een tijdelijke beoordeling want ik heb nog niets ontvangen. Dus het oordeel staat voorlopig op halverwege. Mijn minder goede ervaring betreft de bezorgdienst. Ik was nog niet thuis... Dit is slechts een tijdelijke beoordeling want ik heb nog niets ontvangen. Dus het oordeel staat voorlopig op halverwege. Mijn minder goede ervaring betreft de bezorgdienst. Ik was nog niet thuis toen de chauffeur langskwam want hij was ruim 10 minuten te vroeg volgens de aangegeven indicatie. Dat kan uiteraard gebeuren, maar ik was er slechts enkele minuten later wel, nog steeds ruimschoots voor de geplande vroegste tijd. Echter toen ik meteen de chauffeur belde weigerde hij om te keren, ondanks dat hij nog niet ver weg kon zijn. Volgens zijn zeggen zou de planning in de war komen als hij zou omkeren. Daar kon ik dus met mijn pet niet bij want hij liep voor op de tijdplanning.

N.A.

Beste heer Van der Stap,
Beste heer Van der Stap,
Naar aanleiding van je telefonisch contact met onze klantenservice hebben wij nog contact opgenomen met de chauffeur, helaas was deze al een stuk verder weg waardoor hij niet heeft kunnen omkeren.
Wij vinden het ook enorm vervelend dat de chauffeur eerder was dan oorspronkelijk aangegeven.
De levering voor uw bestelling staat voor deze week gepland en je zult wederom een email met live tracking ontvangen zodat u de aflevering in de gaten kunt houden.
Het is eventueel ook mogelijk om via de link in de email een afleverinstructie voor de chauffeur achter te laten.

Wim Ruiter

Goede service

Goede service

Beste Wim,
Hartelijk dank voor je positieve feedback. Fijn te lezen dat je zo tevreden bent over ons service. We zien je graag nog eens terug in onze webshop.
Met...
Beste Wim,

Fam. Krijnen

Een hele goede ervaring van het eerste contact tot zelfs na de levering omdat er een meetfoutje was gemaakt. Alles keurig opgelost.

Vlot en adequaat handelen.

Beste Fam. Krijnen,
Bedankt voor jouw review en dit mooie cijfer. Fijn dat het naar tevredenheid is opgelost.
Veel plezier met je bestelling.
Team...
Beste Fam. Krijnen,
Veel plezier met je bestelling.

Kim

Fantastisch!

Goede uitleg over het inmeten, gratis samples, snelle levering, prachtig resultaat!

Beste Kim,
Fijn dat je een review hebt achtergelaten. Bedankt voor de mooie complimenten. We wensen je veel plezier met je raamdecoratie en een fijne dag vandaag.
Beste Kim,
Team Topjaloezieën

prive

snel samples in huis met instructieblad

Beste Klant,
Bedankt voor het schrijven van deze review en het mooie cijfer.
We zien je graag nog eens terug in onze webshop.

Karine

Prima jaloezieën, klantenservice kan beter

De breedste jaloezieën die ik kan vinden.

Beste Karine,
Hartelijk dank voor jouw positieve feedback. Fijn te lezen dat je tevreden bent met jouw bestelling.
Veel plezier met je producten!
Met...
Beste Karine,
Veel plezier met je producten!

P.M. van Dijk

Bestelling van jaloezieën.

Goede service, zeer vriendelijke en deskundige opmeter thuis, goede kwaliteit jaloezieën (bamboe)

Beste Klant,
Hartelijk dank voor het schrijven van deze review.
Wat fijn dat je tevreden bent over onze service.
Veel plezier met jouw bestelling.
Team...
Beste Klant,
Hartelijk dank voor het schrijven van deze review.
Wat fijn dat je tevreden bent over onze service.
Veel plezier met jouw bestelling.

Helen V.

Duidelijke antwoorden op mijn vragen. Zelf een foutje gemaakt met bevestigen. Even gemaild en er werden direct nieuwe schuifjes opgestuurd.

Snelle service en geleverd op tijd en goede bezorging.

Beste Helen,
Beste Helen,
Hartelijk dank dat je de tijd hebt genomen om dit bericht te schrijven. Fijn dat je zo tevreden bent onze service. Jouw mening is enorm belangrijk voor ons. Wij hopen je de volgende keer weer van dienst te mogen zijn. Wij wensen je nog veel plezier met jouw bestelling.