Roland

SterSterSterHalve sterLege ster

Antwoord Topjaloezieen.nl

Beste Sandra, Bedankt voor deze review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. We zien je graag terug in de webshop, veel plezier van jouw mooie producten. Met vriendelijke groet, Team Topjaloezieen.nl

Wassenaar

Nette manieren, goed geïnformeerd over inmeetafspraak per mail. Goed geadviseerd.

Zeer goede service!

Antwoord Topjaloezieen.nl

Beste Wassenaar, Beste Hans en Marina, Fijn dat je een review hebt achtergelaten. Bedankt voor de mooie complimenten. We wensen je veel plezier met je raamdecoratie en een fijne dag vandaag. Met vriendelijke groet, Team Topjaloezieën

Blaauwendraad

Luisterend oor

Antwoord Topjaloezieen.nl

Beste Blaauwendraad, Beste Marc, Bedankt voor je feedback. Veel plezier met jouw producten! We zien je graag nog eens terug. Fijne dag toegewenst. Met vriendelijke groet, Team Topjaloezieën.nl

Gerdrik Pongers

SterSterSterLege sterLege ster

Product is goed, helaas na mijn bestelling wordt er tijdens de levertijd van mijn bestelling een actie met 20% korting gelanceerd waar mijn bestelling niet aan toegevoegd kan worden . Dat zorgde buj mij voor een naar gevoel

Goede website waarop je eenvoudig en goed je producten kunt bestellen

Antwoord Topjaloezieen.nl

Beste Gerdrik, Bedankt voor je feedback. Jouw bestelling was op dat moment al gereed en stond klaar voor verzending waardoor je helaas niet in aanmerking komt voor de actie. Een fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Team Topjaloezieën.nl

Lucas

Goed hele vriendelijke mensen die je te woord staan

Goede uitleg

Antwoord Topjaloezieen.nl

Beste Lucas, Goed te horen dat je zo positief over ons bent. Hartelijk dank voor de mooie complimenten. Geniet van jouw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Topjaloezieën.nl

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Kan beter

levering is tussen 5 a 10 werkdagen

Antwoord Topjaloezieen.nl

Beste Sandra, Bedankt voor uw terugkoppeling. Naar aanleiding van uw feedback heeft één van onze collega's telefonisch contact met u gehad. Wij hebben begrepen dat u wel zeer tevreden bent met de kwaliteit van zowel het rolgordijn als de levering, maar dat u het zelf inmeten wat onduidelijk en lastig vond. De opmerkingen die u gemaakt heeft zullen wij meenemen in onze processen. Wanneer u in de toekomst andere producten wenst te bestellen kunt u altijd gebruik maken van onze inmeetservice. Deze is kosteloos en volledig vrijblijvend. Een fijne dag gewenst. Team Topjaloezieën

Lore

SterSterSterSterLege ster

Mooi resultaat, kleur overeenkomstig met de stalen, degelijk ingepakt voor levering

Mooi en degelijk

Antwoord Topjaloezieen.nl

Beste Lore, Hartelijk dank voor de mooie feedback en cijfer, daar doen we het voor. Veel plezier van jouw raamdecoratie! Met vriendelijke groet, Team Topjaloezieën.nl

karel

mooi

degelijk

Antwoord Topjaloezieen.nl

Beste Karel, Hartelijk dank voor deze mooie complimenten! Wij hopen je de volgende keer weer van dienst te mogen zijn. Veel plezier met jouw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Topjaloezieën.nl

Daphne

Zeer tevreden van de service bij topjaloezieën. Wij hebben een tweede maal besteld bij topjaloezieën na een eerdere positieve ervaring. Dit maal hebben wij een fout gemaakt met de opmerking en dankzij de goede service werd dit allemaal opgelost binnen korte termijn. Wij zijn fan.

Goede service Bereikbare klantendienst

Antwoord Topjaloezieen.nl

Beste Daphne, Wat leuk om te horen dat je al meerdere keren bij ons hebt besteld. We zijn blij dat je tevreden bent. We wensen je veel plezier met jouw raambekleding. Fijne dag. Met vriendelijke groet, Team Topjaloezieën.nl

Jacques Hoogesteger

Prijs/kwaliteit

Antwoord Topjaloezieen.nl

Beste Jacques, Bedankt voor deze mooie review. Super leuk om te lezen dat je goede ervaringen hebt met ons bedrijf. We wensen je veel plezier met jouw raambekleding. Met vriendelijke groet, Team Topjaloezieen.nl

Gerda De Cré

Degelijke kwaliteit

Perfecte maten, kwaliteit, mooi

Antwoord Topjaloezieen.nl

Beste Gerda, Bedankt voor deze review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. We zien je graag terug in de webshop, veel plezier met jouw mooie producten. Met vriendelijke groet, Team Topjaloezieen.nl

Dapper

Heel fijn

Mooie producten En super service

Antwoord Topjaloezieen.nl

Beste heer/mevrouw Dapper, Bedankt voor deze review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. We zien je graag terug in de webshop, veel plezier van jouw mooie producten. Met vriendelijke groet, Team Topjaloezieen.nl

Gert

Mooie producten voor scherpe prijzen.

prijs, snelle levering

Antwoord Topjaloezieen.nl

Beste Gert, Hartelijk dank voor deze mooie complimenten! Wij hopen je de volgende keer weer van dienst te mogen zijn. Veel plezier met jouw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Topjaloezieën.nl

CMF Abdoelhak

Denken mee en maken tijd vrij

Antwoord Topjaloezieen.nl

Beste CMF Abdoelhak, Bedankt voor het schrijven van een review! We waarderen het enorm dat je hiervoor de tijd en moeite hebt genomen. Geniet van jouw raamdecoratie! Met vriendelijke groet, Team Topjaloezieën.nl

Geantwoord op

Topjaloezieen.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Topjaloezieen.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 30 oktober 2013

Topjaloezieen.nl

Bij Topjaloezieën.nl zetten we ons in voor topkwaliteit raamdecoratie en horren tegen scherpe prijzen. Ons ervaren team staat bekend om klantvriendelijkheid en uitstekende service. Sinds 2012 hebben we al 900.000 ramen verfraaid. Ontdek wat we voor jou kunnen betekenen!

Eenspan 8A

Dapper

Heel fijn

Mooie producten En super service

Gert

Mooie producten voor scherpe prijzen.

prijs, snelle levering

CMF Abdoelhak