6.7 /10

SterSterSterHalve sterLege ster

checkbox67% beveelt Topticketshop aan!

SterSterSterLege sterLege ster

Alles, stop met mensen op te lichten
Concerttickets

DH

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Ze vragen veel te hoge prijzen en je krijgt slechte plaatsen toebedeeld. 2 kaartjes van Daniel Arends gekocht (6 maanden voor de voorstelling besteld en betaald) voor een bedrag van € 170,- Kreeg een week voor de voorstelling de kaarten toegestuurd t.w.v. 30,- per stuk en helemaal achteraan!! Toptickets heeft dus € 110,- aan mij verdiend . Gebeld met de klantenservice, maar kreeg alleen te horen: “ ik kan er niks aan doen”. Waardeloze service en bedrijf. Ik ga daar nooit weer boeken!

Stoppen
2 kaarten Daniel Arends

Michael M

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Opgelet! Woekerprijzen. (Michael Kiwanuka 125 ipv 68) Kijk wat verder, je vind de tickets ongetwijfeld aan eerlijke prijzen! Dacht dat ik langs de algemene ticketverkoop kocht. En goede les, maar wel dure.

Duidelijker aangeven dat dit doorverkoop is. Dan zijn de potentiële klanten gewaarschuwd dat de prijzen excessief kunnen zijn. Een als je dat ok vindt, top.
Mooie site :-)
Tickets Michael Kiwanuka

Opzitter

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Heb kaarten gekocht voor bezoek aan cathedral van Sevilla inclusief audio guide. Betaald 70 euro terwijl bleek dat via de officiële site dezelfde kaarten inclusief audio guide 36 euro kosten. Meerwaarde nihil. Voel me echt belazerd! Nooit in zee gaan met dit bedrijf.

Heel veel zie hiervoor, voorts kreeg ik 5 e-mails wat heel onduidelijk was.
Kaarten kathedraal Cecilia

Anita

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Oplichters! Voorhouden dat je goede kaarten hebt gekocht (ring1 rij 10) voor een aanzienlijk bedrag meer als de originele tickets en je dan tickets opsturen voor rij 21 stoel 7,9,11 en dan zeggen het staat duidelijk aangeven dat ik deze besteld heb. Er staat nl: vak zaal oneven ring 10 20 Op rij 21 Naast Elkaar. Wat snap ik hier niet van? Snap niet dat zij nog steeds deze praktijken mogen uitvoeren. Het wordt een keer tijd dat zij worden tegengehouden.

Teveel om hier neer te zetten.
Niks

Wordt niets mee gedaan je bent opgelicht
Ticketschop

Britt

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Je betaalt schandalig veel. 12,50 aan service kosten voor een online kaartje. Naderhand zag ik de kaarten voor bijna de helft van de prijs bij de orginele verkoper staan (dom van mij natuurlijk). Ik snap niet dat dit wettelijk is toegestaan eigenlijk.

Iets minder oplichten zou top zijn

klantgericht
tickets voor toppers

joost

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Ik heb 170 euro betaald voor 2 tickets van Cory Wong. Heb de tickets alleen nooit ontvangen. Dus ja, dan ben ik opgelicht lijkt me.

stoppen met oplichten
Product of service:
tickets Cory Wong maar aangekocht kun je het niet noemen, niets ontvangen namelijk

H en C

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

SCHANDALIG!!! Meer dan het dubbele betaald voor kaartjes. Terwijl op de kaartjes de originele prijs staat vermeld. OPLICHTERS!!!

De originele prijs hanteren
Theater tickets

Petra

Slecht

Stop met oplichting
Kaarten voor Bouke in scheldetheater

Mj zoomer

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Heel hwel slecht , ik heb een hernia en wil de kaarten verkopen . Maar dat kan niet . Want krijg de kaarten niet . En ze willen je ook niet helpen . Ik zou ze nooit daar komen . En als je ze aan de tekefoon hebt is het alleen maar ja en nee wat ze zeggen

Mensen helpen die iets hebben , en wel de kaarten uitreiken . Want ze zijn betaald !!!
Kaarten malle babbe

Bob

Meer dan 75 euro teveel betaald door topticketshop

Meer dan het dubbele betaald door topticketshop: Onze tickets voor Freek Vonk kostten normaal 36 euo per stuk maar topticketshop verkoopt ze aan 69 euro per stuk èn rekent ook nog eens handling aan. In totaal meer dan 150 euro betaald voor 2 tickets die Afas aan 36 euro verkoopt. Elk zijn verdienmodel en we hebben dat bedrag betaald, maar het is zuur achteraf te moeten merken dat je voor meer dan 75 euro in de zak bent gezet door topticketshop. Een reden om ze in de toekomst zoveel mogelijk te mijden...
organisatie op zich ok
Freek Vonk

Topticketshop verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Topticketshop heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 6.7/10
  • checkEerste review geschreven op 13 februari 2017

Topticketshop

TopTicketshop is opgericht uit oprechte liefde voor het bijwonen van live-evenementen.

Slachtstraat 12

Mooie site :-)
Tickets Michael Kiwanuka

Opzitter

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Heel veel zie hiervoor, voorts kreeg ik 5 e-mails wat heel onduidelijk was.
Kaarten kathedraal Cecilia

Anita

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Teveel om hier neer te zetten.
Niks
19 september 2024