7.2/10
7.6/10
6.6/10

E.Bastiaan

Duidelijk antwoord op mijn vraag

goede service

SEm

Slecht

Normale prijzen vragen

Jac

Jammer genoeg er ook ingestonken. Bijna het dubbele betaald van de originele prijs. Ben van mening dat de politiek zich meer tegen dergelijke criminele activiteiten zou moeten inspannen. Dom van... Jammer genoeg er ook ingestonken. Bijna het dubbele betaald van de originele prijs. Ben van mening dat de politiek zich meer tegen dergelijke criminele activiteiten zou moeten inspannen. Dom van mijzelf om niet eerst reviews over Toptickets te lezen.

Liesbeth Wijnschenk

WAARDELOOS ,OPLICHTING!!!!

NORMALE PRIJZEN VRAGEN!!!! OPLICHTING!!!!

Gijs Habraken

Je mag best als service wat extra verdienen per kaartje, maar dit gaat echt nergens over. Het is niet oké dat jullie de ticketprijs verdubbelen en misbruik maken van goed gelovige mensen om... Je mag best als service wat extra verdienen per kaartje, maar dit gaat echt nergens over. Het is niet oké dat jullie de ticketprijs verdubbelen en misbruik maken van goed gelovige mensen om piekwinsten te behalen. De artiesten verdienen het geld, en jullie verdienen een service fee, dat is meer dan genoeg.

Service was niet beter dan schouwburg zelf

Een normale servicefee vragen, niet verdubbelen van de ticketprijs.

Richard

Duur!

Nortmale prijzen vragen voor de tockets i.p.v. 40% erbij doen.

Nick

Slecht

Niet de prijzen van theaters verdubbelen

Ageeth

Komen de afspraken goed na

Service

Gilles Lescure

Verschrikkelijk

alleen maar zich schuilen achter hun verkoopvoorwaarden die ook nog illegaal zijn!

nooit meer via deze site iets kopen

marianne Keizerwaard

Stelletje criminelen zijn het !!!!! zo stom dat ik er ingetrapt ben ,zo erg........Ik vond achteraf de kaartjes al zo duur....Nu krijg ik mijn geld niet terug want ze hebben het financieel zo... Stelletje criminelen zijn het !!!!! zo stom dat ik er ingetrapt ben ,zo erg........Ik vond achteraf de kaartjes al zo duur....Nu krijg ik mijn geld niet terug want ze hebben het financieel zo moeilijk,ja ik ook!!!!!ik werk mij rot in het ziekenhuis iedere dag en verdien ook weinig.Vreselijk dit ,laat mij niet meer los.Waar is Alberto Stegeman als je hem hard nodig hebt.Zo triest en dit in ons Nederland.Nooit kopen hier mensen

oplichterij

opdoeken die handel en allemaal achter de tralies