Boschslag
- huismerk cartridges HP printer
Duidelijke aanwijzigingen hoe te bestellen
Matig
Goede service
Goed produkt en werkt prima , maar ten gevolge van een communicatie fout met het bezorgende bedrijf is de levering vertraagd.
totaalinkt had een verkeerde set verzonden en na een belletje kreeg ik de volgende dag gelijk de juiste in huis. EEN FOUT IS MENSELIJK EN HET GAAT ER OM HOE DIT WORDT OPGELOST. Hoe dit is opgepakt, heel snel en netjes! Daar krijgen ze van mij een dikke 10 plus voor! Iedereen die hier loopt te klagen dat ze slecht bereikbaar zijn of slechte producten verkopen, denk je dat het ergens anders niet zo is? mensen zijn tegenwoordig niet meer geduldig of denken dat ze zelf nooit fouten maken met hun werk. Al jaren is dit mijn inktleverancier en ik ruil ze nooit meer in voor een andere. Altijd vriendelijke dames aan de telefoon en mailtjes worden netjes beantwoord. totaalinkt, ga zo door!
uitstekend AAAAA+++++
Snel geleverd
Prima communicatie en snelle levering
Snelle en correcte aflevering
Mooi bedrijf met goed geprijsde producten.
prima solied bedrijf
Snelle levering en passend product
Totaalinkt Shop verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Totaalinkt Shop heeft de volgende resultaten bereikt:
uitstekend AAAAA+++++
Snel geleverd
Prima communicatie en snelle levering
Snelle en correcte aflevering
Mooi bedrijf met goed geprijsde producten.
prima solied bedrijf
Snelle levering en passend product