Bert
- Sterke punten
- Kwaliteit/prijs
- Product of service:
- Eiken overzettreden
96% beveelt Traprenovatie Doe Het Zelf aan!
96% beveelt Traprenovatie Doe Het Zelf aan!
Een mooi product en vrij gemakkelijk te verwerken
Goed materiaal , snelle levering . Voldoet zeker aan de verwachting
Mooie kwaliteit van de eiken fineer producten. Fijn dat alles modulair te bestellen is: tredes, stootborden, neuslatten, lijm, … Advies en service zijn uitermate goed. Ben 2x in de showroom geweest en zeer plezierig geholpen.
De informatie voor dat de set koopt is duidelijk ,zonder het bedrijf weet dat ik trap set zou kopen .
Mooie trapdelen, goede en vriendelijk hulp en service
Wat een top bedrijf
Klantgericht en bereikbaar
Snelle reactie op mail en telefoon
Mijn ervaring was zeer positief.
Bestellen en dw levering waren super makkelijk en snel bezorgd
Uitstekend
Zeer tevreden klant
Traprenovatie Doe Het Zelf verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Traprenovatie Doe Het Zelf heeft de volgende resultaten bereikt:
Mooie trapdelen, goede en vriendelijk hulp en service
Wat een top bedrijf
Klantgericht en bereikbaar
Snelle reactie op mail en telefoon
Mijn ervaring was zeer positief.
Bestellen en dw levering waren super makkelijk en snel bezorgd
Uitstekend