Gerard
- Sterke punten
- Prijs, kwaliteit, assortiment, levering, probleemoplossen
- Product of service:
- PVC overzet treden, stootborden en trapspin
96% beveelt Traprenovatie Doe Het Zelf aan!
96% beveelt Traprenovatie Doe Het Zelf aan!
Goef
Snelle levering en hele goede klantenservice.
Heel erg prettig.
Zeer betrouwbaar alles netjes geleverd
Service super en goed advies
aankoop plakstrip voor trap
Renovatie set gekocht voor onze trap.
Heel tevreden. Goede kwaliteit, vriendelijke klantenservice en snelle levering.
Teleurstellende ervaring. In Udenhout geweest, uitgebreid besproken wat we wilden. Bestelling geplaatst en toen bleek een dag later dat men niet wilde komen omwille van het feit dat we in Amsterdam wonen en er geen plaats zou zijn om te werken. Woonplaats Amsterdam was tijdens gesprek bekend bij dit bedrijf en bovendien hebben we ruim plek dat er gewerkt kan worden voor de deur.Gelukkig snel een ander meer bereidwillig bedrijf gevonden.
op tijd geleverd. Goede ondersteunende info op de site
Snelle en zorgvuldige levering. Alles netjes verpakt en compleet.
Handig doe het zelf pakket, vriendelijke en deskundig advies. Inmiddels met succes in de praktijk gebracht!
Voor 2 trappen overzettreden besteld. Perfect geleverd volgens afspraak. Ook telefonisch goed geholpen.
Opspanschroeven besteld ivm kraken trap. Goede levering en video met uitleg over het verwerken
Traprenovatie Doe Het Zelf verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Traprenovatie Doe Het Zelf heeft de volgende resultaten bereikt:
Traprenovatie Doe Het Zelf
Nijverheidweg 11-A
5071NL Udenhout
Goef
Snelle levering en hele goede klantenservice.
Heel erg prettig.
Zeer betrouwbaar alles netjes geleverd
Service super en goed advies
aankoop plakstrip voor trap
Renovatie set gekocht voor onze trap.
Heel tevreden. Goede kwaliteit, vriendelijke klantenservice en snelle levering.
op tijd geleverd. Goede ondersteunende info op de site
Snelle en zorgvuldige levering. Alles netjes verpakt en compleet.
Traprenovatie Doe Het Zelf heeft de volgende resultaten bereikt:
Traprenovatie Doe Het Zelf