Alders Sonja
Beste Bij deze wil ik jullie bedanken voor de vlotte zeer aangename samenwerking! Ook een pluim voor Albert en Jordy voor de mooie afwerking… zeer tevreden klant! Hartelijk dank Familie Maris uit Pelt België.😉
99% beveelt Traprenovatie Expert-BE aan!
Heel proper en professioneel werk geleverd. Heel blij met het resultaat !
Heel blij met het eindresultaat. Prima vakmensen en een vlotte afhandeling.
Heel mooie trap, vriendelijke werkmannen, we zijn erg tevreden, en bevelen het ter zeerste aan!
Zeer tevreden, zowel tijdens het maken van offerte, de planning als de plaatsing verliepen vlot en zeer vriendelijk en correct. Je kon ook steeds je vragen stellen, samen werd er steeds naar een oplossing gezocht.
Correcte plaatsing. Alles netjes, goed afgewerkt. Dik tevreden
Ben zeer tevreden met de trap, de service, en vriendelijke personeel. Zeker een aanrader naar andere klanten toe.
Toppers! Heel professioneel werk geleverd. Mooi afgewerkt, aangenaam contact met zowel sales als de werkmannen! Heel tevreden van het resultaat!
Top mannen! Alles dik in orde en fijne babbel :)
Zeer tevreden over de communicatie en het afwerken van onze trap. Materiaal en service top! Heel vriendelijk ook.
Heel erg tevreden
Van een oude lelijke trap naar een super mooie moderne trap! Topteam! Zeker een aanrader , alles netjes afgewerkt en proper achter gelaten .
Heel vriendelijk, proper en mooi afgewerkt.Alles netjes achtergelaten
Heel tevreden over het resultaat en de werkmannen… Zeer mooi werk geleverd met oog voor detail!!!
Prima en vlot werk
Traprenovatie Expert-BE verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Traprenovatie Expert-BE heeft de volgende resultaten bereikt:
Traprenovatie Expert-BE
Hoofdstraat 62
6051 AM Maasbracht
Heel proper en professioneel werk geleverd. Heel blij met het resultaat !
Heel blij met het eindresultaat. Prima vakmensen en een vlotte afhandeling.
Correcte plaatsing. Alles netjes, goed afgewerkt. Dik tevreden
Top mannen! Alles dik in orde en fijne babbel :)
Heel erg tevreden
Heel vriendelijk, proper en mooi afgewerkt.Alles netjes achtergelaten