Wij zijn heel positief over de twee heren die bij ons de trap hebben gemaakt. Ze hebben zorgvuldig, netjes en hard gewerkt. Een fijn team.
Max
Super netjes en volgens de gemaakte afspraak. Top bedrijf en vakmensen.
A. Wouters
Goede ervaring, duidelijke communicatie. Verkoper en monteurs zijn prettig in de omgang en verstaan hun vak. Tevreden met het eindresultaat.
Inge Veraa
Mooi product, goede service, zeer. deskundige fijne monteur, met kennis van het üroduct
Evelyne Concannon
Vanaf de eerste afspraak met de adviseur, tot aan de dames van de planning en uiteindelijk de monteurs, heb ik enkel fijne ervaringen gehad met dit bedrijf. Deskundig en vriendelijk en wat ik ook...Vanaf de eerste afspraak met de adviseur, tot aan de dames van de planning en uiteindelijk de monteurs, heb ik enkel fijne ervaringen gehad met dit bedrijf. Deskundig en vriendelijk en wat ik ook altijd waardeer, alles is gegaan zoals afgesproken. En nu het achter de rug is, lekker gaan genieten van mijn mooie trap. Niet twijfelen, gewoon doen!
Peeters
Top prestatie geleverd door Jordy, chapeau.
Jo jacobs
Goed en netjes gewerkt.
Gilbert Linsen
Mooie trap gekregen na eerst een vakkundig advies aan huis ontvangen te hebben. Vandaag vakman aan het werk gezien met prachtig resultaat. We bevelen van harte aan!
Rinie Teuwen
Mooie trap afgeleverd. Vriendelijk personeel.
Jolanda Heuts
Netjes, snel en vakkundig werk geleverd door Jack! Zeer tevreden met het resultaat!