Hubo Lombardijen
Top, van de eerste afspraak met offerte, tot het inmeten en het plaatsen. Betrouwbaar, fijne lui en goed werk. Alles klopt.
100% beveelt Traprenovatie Expert-NL aan!
Top! Fijne mensen van aanschaf tot montage. Denken erg goed mee en de trap is perfect gemonteerd. Ik ben super tevreden.
Goede ervaring, duidelijke communicatie. Verkoper en monteurs zijn prettig in de omgang en verstaan hun vak. Tevreden met het eindresultaat.
Mooi product, goede service, zeer. deskundige fijne monteur, met kennis van het üroduct
Vanaf de eerste afspraak met de adviseur, tot aan de dames van de planning en uiteindelijk de monteurs, heb ik enkel fijne ervaringen gehad met dit bedrijf. Deskundig en vriendelijk en wat ik ook altijd waardeer, alles is gegaan zoals afgesproken. En nu het achter de rug is, lekker gaan genieten van mijn mooie trap. Niet twijfelen, gewoon doen!
Top prestatie geleverd door Jordy, chapeau.
Goed en netjes gewerkt.
Mooie trap gekregen na eerst een vakkundig advies aan huis ontvangen te hebben. Vandaag vakman aan het werk gezien met prachtig resultaat. We bevelen van harte aan!
Mooie trap afgeleverd. Vriendelijk personeel.
Netjes, snel en vakkundig werk geleverd door Jack! Zeer tevreden met het resultaat!
Heel goede ervaring. Mooie werk gedaan en beste monteurs.
Twee hele prettige heren, zéér hardwerkende heren, die uitstekend werk geleverd hebben. Ik ben meer dan tevreden!
Zeer positief alles heel netjes afgewerkt en opgeruimd. En meedenken met oplossingen als iets beter opgelost kan worden bij de traprenovatie.zeer tevreden
Helemaal blij met de mooie trap! Precies zoals we in ons hoofd hadden. Heel netjes en snel gemonteerd.
Prettige mensen die net werk geleverd hebben binnen één dag.
Traprenovatie Expert-NL verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Traprenovatie Expert-NL heeft de volgende resultaten bereikt:
Traprenovatie Expert-NL
Boven de Wolfskuil 14
6049 LZ Herten
Top prestatie geleverd door Jordy, chapeau.
Goed en netjes gewerkt.
Mooie trap afgeleverd. Vriendelijk personeel.
Heel goede ervaring. Mooie werk gedaan en beste monteurs.
Prettige mensen die net werk geleverd hebben binnen één dag.
Traprenovatie Expert-NL heeft de volgende resultaten bereikt:
Traprenovatie Expert-NL