Yvonne Roos

Erwin heeft bij ons 2 trappen gedaan en is een topper. Zijn zeer tevreden en raden Traprenovatie Expert aan als u een mooie trap wilt. Heb eerder bij een ander bedrijf trap laten doen, maar dit... Erwin heeft bij ons 2 trappen gedaan en is een topper. Zijn zeer tevreden en raden Traprenovatie Expert aan als u een mooie trap wilt. Heb eerder bij een ander bedrijf trap laten doen, maar dit bedrijf overtreft alles. Zeer punctueel.
Bert en Yvonne Bussum

Claudia

Super tevreden. Goed en snel contact, prettige uitleg. Montage ontzettend tevreden. Netjes en hard gewerkt en keurige afwerking. Kon niet beter

Mennes

Een hele mooie trap gekregen goede mensen alles keurig voor mekaar top.

van den Berg

Netjes op tijd gearriveerd. Ruim binnen de tijd klaar. Top!
Netjes op tijd gearriveerd. Ruim binnen de tijd klaar. Top!
Erwin is een vriendelijke, vakkundige man. Hij heeft goed werkt geleverd. Nette oplevering, voor zover mogelijk (i.v.m. stof etc.). Straat zelfs netjes geveegd. Er was wel meer stof dan ik van te voren dacht, op de muren etc., maar dat is ook niet gek gezien het feit dat er aan de trap gezaagd is. Misschien goed dat dit van te voren wel duidelijker vermeld wordt. Dat er gezaagd moest worden, is wel gezegd, maar niet de hoeveelheid stof achteraf. Tevens dacht ik dat de trap direct begaanbaar zou zijn, maar er is toch een droogtijd. Prima, maar dat had ik van te voren anders ingeschat.

Oepen

Wir sind sehr zufrieden. Der mitarbeiter war sehr nett und freundlich. Sauber gearbeitet. Gute arbeit geleistet. Wir werden sie auf jeden fall weiter empfehlen.

Daniëlle van Gils

Het is een super fijn bedrijf met goede communicatie. Echt vakwerk afgeleverd.

Vink

Goede firma, correcte verkoper, goede adviezen, de trap is heel mooi gemaakt, keurig afgewerkt en alles netjes opgeruimd.

N coenen

Prettige contacten met de medewerkers.goede informatie gekregen opdracht is prachtig uitgevoerd

Fam op t root

Zijn erg blij met de nieuwe trap! Schitterend resultaat!
Zijn erg blij met de nieuwe trap! Schitterend resultaat!
Personeel allemaal erg deskundig en behulpzaam. Jan heeft erg secuur gewerkt en na afloop alles netjes opgeruimd! Aan iedereen aan te bevelen,

Albert Tetteroo

Fijn bedrijf. Net intakegesprek gehad waarbij duidelijk werd uitgelegd hoe het zou gaan gebeuren. Na de offerte werd bijtijds een afspraak gepland welke daarna enige dag3n voor de afspraak een werd... Fijn bedrijf. Net intakegesprek gehad waarbij duidelijk werd uitgelegd hoe het zou gaan gebeuren. Na de offerte werd bijtijds een afspraak gepland welke daarna enige dag3n voor de afspraak een werd bevestigd. De monteurs kwamen op de afgesproken tijd en hebben keurig en snel werk geleverd.