Product aanbod
6.8/10
Snelheid van levering
7.6/10

Wiedenhoff Management B.V.

Viel gedoe met facturen en betalingen. Komt weinig professioneel over

Personal Talk Holding

Unlemited BV

Onoverzichtelijke webpagina, app is te beperkt en verschaft geen concrete informatie. Afhandeling klachten aan de telefoon onvoldoende.

Beste,
Bedankt voor je review. Zou je ons kunnen laten weten wat voor informatie je mist op de website en welke functionaliteiten je graag terugziet in de app?
Wij vernemen het graag!

Techn. Handelsond C vd Pols & Zn BV

Niet helemaal tevreden, maar ook niet ontevreden

Beste,
Bedankt voor je review. Zou je ons kunnen laten weten wat je wellicht mist in ons product aanbod, op onze website en eventueel bij de klantenservice?
Wij vernemen het graag

DMR Timmer-Tegel en Renovatiewerken

Super gemakkelijk in gebruik

ShaMi Inspectie bv

Prima, komen afspraken na

Flexservices

Slecht

Hi,
Zou je ons kunnen laten weten wat je slecht vindt? Alvast bedankt

Eduqualis BV

Het is erg onhandig dat er elke maand twee facturen worden aangeleverd en dat het overzicht van verschillende tapbeurten niet erg intuïtief is opgemaakt.

Consulting2Services B.V.

Handig deze kaart voor tanken in Benelux.
Aangegeven was initieel wekelijkse facturering, waarna maandelijkse facturering zou plaatsvinden. Het is helaas bij wekelijkse facturering gebleven....

Shirley Swarts Consultancy

Prima, alleen wekelijkse betaling zeer irritant

Beste,
Bedankt voor je review! Na 3 maanden is het in principe mogelijk om over te gaan op maandelijkse facturatie! Hiervoor kan je een mailtje sturen naar collections@travelcard.nl onder vermelding van je contractnummer en het verzoek voor maandelijkse facturatie.