9.3 /10

checkbox98% beveelt TravelEssence aan!

De inhoud van uw reisvoorstel
Het advies van uw reisspecialist
Het gesprek met uw reisspecialist

Astrid

Mooie en bijzondere locaties, goed advies mbt keuze reisdoelen, vervoer (zowel vliegtuig als auto's) en verblijfsduur van 3 nachten. Prachtige en op maat gesneden reis al was de reisinformatie per locatie wel erg algemeen.

dit was de eerste keer

Dijkstra

Mooie reis door stukje van Australië en Tasmanië

Juna

Herman

Een heerlijke en goed verzorgde reis door Tasmanië en Mainland Australië

4 x

Lucie

We hebben een fantastische reis gehad, alles klopte. Nieuw Zeeland is een prachtig land, aardige mensen en we hebben ontzettend geboft met het weer

Henk Zegers

Vijf weken lang genoten wij van het prachtige Nieuw-Zeeland, inclusief de vluchten waren we een kleine zes weken onderweg. We begonnen op het Zuidereiland en reisden daarna verder naar het Noordereiland. "Wat was het hoogtepunt van jullie reis?" Die vraag kregen we vaak, zelfs van mensen die zelf ook op reis waren. Moeilijk te beantwoorden, want eigenlijk was de hele reis één groot hoogtepunt. Nieuw-Zeeland is een land van adembenemende landschappen, rust en gastvrijheid. De mensen nemen echt de tijd voor je, het verkeer verloopt ontspannen en overal hoor je het gezang van talloze vogelsoorten. Bovendien hebben we wij veel fijne mensen ontmoet en mooie gesprekken gevoerd. Onze reis was tot in de puntjes verzorgd dankzij TravelEssence. Ze luisterden aandachtig naar onze wensen, gaven waardevolle suggesties en stonden open voor aanpassingen. Dankzij hun zorgvuldige planning konden wij zonder stress vooraf van onze droomreis genieten.

1 keer

A.M. Moret

Goed informatief gesprek bij ons thuis. Aan bod kwamen: het beschikbare budget, onze wensen en voorkeuren en imput van Bart m.b.t. duur van de vakantie ( 7 wkn.) de accommodaties, locaties en activiteiten. Aan de hand van deze informatie werd een reisplan opgesteld. Wij hebben een fantastische en onbezorgde reis kunnen maken mede mogelijk gemaakt door TravelEssence. Wij hebben het als zeer relaxed ervaren dat activiteiten en accommadaties al door TravelEssence waren geboekt. Activiteiten en accommodaties voldeden voor 99% aan onze verwachtingen.

Bart Jonker

Annemarie

een onvergetelijke ervaring en top geregeld!

2x

Marianne

Wij hebben genoten van onze 5-weekse rondreis op het zuider- en noordereiland in Nieuw-Zeeland. Alles is prefect georganiseerd door Travel Essence. We konden daardoor zeer ontspannen van deze unieke reis genieten. Wij bedanken het team van Travel Essence voor deze onvergetelijke reis.

Jan en Trudie

SterSterSterSterLege ster

Wij hebben goede ervaringen opgedaan met TravelEssence. Vooral het voortraject met de zeer persoonlijke benadering door Simone is goed bevallen.

Joost Zoetman

Onbezorgd op reis naar Nieuw-Zeeland

Marie-Cecile

Ad Kusters & Dyann van Alderen

SterSterSterSterLege ster

Dit was onze 1e keer dat we een reis via een travel agency hadden geregeld. Om reden dat we het continent Australië niet kennen. Dit is ons zeer goed bevallen. De reisopbouw, omgeving en accommodaties waren ze precies zoals beschreven en gefotografeerd. Enkele activiteiten/accommodaties zouden wij niet meer in ons programma opnemen. Een zeer geslaagde reis die in onze persoonlijke top 3 van vakanties zit.

micha

Salimans

SterSterSterSterLege ster

Toprestaurant van 6 weken in NZ.

Rene

op een fijne manier ontzorgd voor een prachtige reis naar Tasmanie

weet ik niet meer

Germa Venneman en Riet van Rooijen

Uitmuntend

Luus Rietveld

Wij hebben genoten van onze 6-weekse rondreis op het zuider- en noordereiland in Nieuw-Zeeland. Alles is prefect georganiseerd door Travel Essence. We konden daardoor zeer ontspannen van deze unieke reis genieten. Wij bedanken het team van Travel Essence voor deze onvergetelijke reis.

2025

TravelEssence verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

TravelEssence heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 31 juli 2015

TravelEssence

Onze lokale kennis maakt het verschil voor uw Australië of Nieuw-Zeeland rondreis. Wij komen zelf uit Down Under, hebben er gewoond en uitgebreid gereisd. Samen met u brengen wij een zorgvuldig geselecteerd aanbod van vluchten, kleinschalige accommodaties en natuur- en cultuuractiviteiten ver weg van de massa, samen tot een onvergetelijke ervaring.

2e Dorpsstraat 54

1 keer

A.M. Moret

Bart Jonker

Annemarie

een onvergetelijke ervaring en top geregeld!

2x

Ad Kusters & Dyann van Alderen

micha

Salimans

SterSterSterSterLege ster

Toprestaurant van 6 weken in NZ.

Rene

op een fijne manier ontzorgd voor een prachtige reis naar Tasmanie