Wat vindt u van de route die u heeft afgelegd?
Hou zou u uw activiteiten beoordelen?
Het advies van uw reisspecialist
Uw reisbescheiden
Hoe blij bent u dat u uw reis heeft geregeld via TravelEssence?
Hoe zou u uw accommodaties in het algemeen beoordelen?
Wat vond u van het uitzicht en de ligging van uw accommodaties?
In hoeverre heeft TravelEssence uw wensen begrepen en vertaald naar een voor u ideale reis?
Hoe vriendelijk en behulpzaam waren uw gastheren en gastvrouwen?
Het reserveringsproces
De inhoud van uw reisvoorstel
Het gesprek met uw reisspecialist
Hoe hebben de accommodaties in het algemeen voldaan aan uw verwachtingen?

Paul en Ien Daemen

Super. Goed voorgesprek met opname van persoonlijke wensen. Goede mix van activiteiten, alleen was het tijdstip al laat in het jaar. Enigste maartje, de helicoptervlucht. Ik denk dat we ons hier... Super. Goed voorgesprek met opname van persoonlijke wensen. Goede mix van activiteiten, alleen was het tijdstip al laat in het jaar. Enigste maartje, de helicoptervlucht. Ik denk dat we ons hier teveel van hadden voorgesteld. Opgepropt met 7 personen in een heli. De wandeling daar op aansluitend langs de rivier en bos was onvergetelijk mooi. Vlucht met Cathay Pacific premium economy was uitstekend. Meer dan voldoende beenruimte en hele goede service.

Gino en Catherine

We hebben de reis kunnen maken die we verwacht, gehoopt en gedroomd hadden!
We hebben de reis kunnen maken die we verwacht, gehoopt en gedroomd hadden!
Direct een goed gevoel vanaf ons eerste contact met Judi dat gebleven is doorheen het hele boekingsproces met de rest van het team. Grote variatie in accommodatie met steeds een aparte touch die bij blijft. Value for money! Een aparte mail met specifieke feedback werd reeds eerder overgemaakt. Thanks voor de onvergetelijke ervaring.

Top ervaring, waanzinnige reis met prachtige locaties en bijzondere activiteiten! Ik zou het aan iedereen aanraden.

Renske (& Boy) Wiese

Een reis om nooit te vergeten! We hebben de kans gekregen om 6 weken 'Down Under' (1,5 week Sydney + Melbourne en 4,5 week NZ) door te brengen. Op relatief korte termijn is het Bart & team gelukt om... Een reis om nooit te vergeten! We hebben de kans gekregen om 6 weken 'Down Under' (1,5 week Sydney + Melbourne en 4,5 week NZ) door te brengen. Op relatief korte termijn is het Bart & team gelukt om een super reis in elkaar te zetten. We hebben dingen gezien en gedaan die we zonder jullie wellicht niet eens hadden geweten.
We waren erg benieuwd hoe onze dochters (3 en 5 jaar) de reis zouden ervaren... maar ook zij hebben een top tijd gehad. Bart heeft onze wensen goed weten te vertalen in de route, accommodaties en activiteiten. Daar waar (helaas soms) nodig konden we goed advies krijgen vanuit de back office. Dank voor jullie hulp bij het organiseren van deze fantastische reis!

Clemens Cramer & Petra Eijke

Wij zijn ronduit heel enthousiast over onze reis naar South Australia en het Noordereiland van New Zealand. Prima geadviseerd door Michiel Manders en adequaat begeleid in de aanloop naar en tijdens... Wij zijn ronduit heel enthousiast over onze reis naar South Australia en het Noordereiland van New Zealand. Prima geadviseerd door Michiel Manders en adequaat begeleid in de aanloop naar en tijdens onze reis door Mandy en haar collega’s van de backoffice.

Prachtige afwisselende reis door Australië.

De reis was perfect geregeld, met heel erg mooie locaties waar we konden overnachten. Wij hadden dit nooit zo goed kunnen organiseren zonder de essentiële hulp van Travel Essence

WIJNIE van den Berge

Ik heb mijn ervaring al eerder geschreven op jullie verzoek na onze reis. Onze ervaring was uitstekend. Op de voorlichtingsdag wordt je echt enthousiast gemaakt en wordt er veel verteld. Echter de... Ik heb mijn ervaring al eerder geschreven op jullie verzoek na onze reis. Onze ervaring was uitstekend. Op de voorlichtingsdag wordt je echt enthousiast gemaakt en wordt er veel verteld. Echter de getoonde locaties om ergens te overnachten deden erg luxe ( dus ook duur) aan. Wij kozen er voor om veel vrijheid in te bouwen om te gaan en te staan waar we wilden en evt. langer te blijven door de huur van campervan. Af en toe een accommodatie via Travel Essence maar dan één die in het budget paste en minder luxe. Doch deze waren ook allen uitstekend!!

Prima ervaring. En verrast door de prachtige locaties.