Wat vindt u van de route die u heeft afgelegd?
Hou zou u uw activiteiten beoordelen?
Het advies van uw reisspecialist
Uw reisbescheiden
Hoe blij bent u dat u uw reis heeft geregeld via TravelEssence?
Hoe zou u uw accommodaties in het algemeen beoordelen?
Wat vond u van het uitzicht en de ligging van uw accommodaties?
In hoeverre heeft TravelEssence uw wensen begrepen en vertaald naar een voor u ideale reis?
Hoe vriendelijk en behulpzaam waren uw gastheren en gastvrouwen?
Het reserveringsproces
De inhoud van uw reisvoorstel
Het gesprek met uw reisspecialist
Hoe hebben de accommodaties in het algemeen voldaan aan uw verwachtingen?

Uitmuntend!

T. Winkels

Zeer positieve ervaring. Alles was perfect geregeld en er werd goed gecommuniceerd.

G.V.

Alles is naar wens afgeregeld. Wij hebben een fantastische vakantie gehad. Mede dankzij de hulp en expertise van Travel Essence

Gerard Huisman

Goed. Duidelijke tips en een prima reis in elkaar gezet. Het was geweldige belevenis.

Aalbregt

Uitermate goede organisatie. Slechts een paar kleine zaken zoals één B&B die volstrekt niet voldeed, de klant er op wijzen dat in de rimboe ook echt in de rimboe is (geen internet en gsm, wat op... Uitermate goede organisatie. Slechts een paar kleine zaken zoals één B&B die volstrekt niet voldeed, de klant er op wijzen dat in de rimboe ook echt in de rimboe is (geen internet en gsm, wat op zich geen punt is, maar wijs de klant daar expliciet op) en op d terugtocht grag dichter bij het vliegveld de dag voor terugkeer. Maar zeer tevreden.

Leon Pillich

Reisorganisatie met ontzettend veel goede kennis van Australië en NZ. Veel lokale contacten maken het hun mogelijk unieke op maat samengestelde reizen aan te bieden. De persoonlijke benadering is... Reisorganisatie met ontzettend veel goede kennis van Australië en NZ. Veel lokale contacten maken het hun mogelijk unieke op maat samengestelde reizen aan te bieden. De persoonlijke benadering is ontzettend fijn voor zo’n verre en in ons geval lange reis.

Ella Pardon-van Hoorn

We hebben een goede ervaring met travelEssence. Fijn contact, goede accomodaties. Met de groepsevaluatie na de reis kwamen we op een 8,5.

Familie Kuijf

TravelEssence heeft ons een geweldige reis Down Under gegeven.
We hebben een koffer vol mooie herinneringen mee naar huis genomen.
We gaan zeker nog een keer terug.

Cecile Koning

Tgv ons huwelijksjubileum zijn wij met de kinderen ( tussen 24 en 29) naar Nieuw Zeeland geweest; een geweldige reis naar een schitterend land en dat met je gezin beleven was zonder meer een... Tgv ons huwelijksjubileum zijn wij met de kinderen ( tussen 24 en 29) naar Nieuw Zeeland geweest; een geweldige reis naar een schitterend land en dat met je gezin beleven was zonder meer een fantastische ervaring.
In de afgelopen weken hebben we er veel over gesproken en ook alle complimenten voor jullie uitstekende organisatie zijn meer dan verdiend en hebben we benoemd naar alle vrienden , bekenden, familie en collega’s
We zijn begonnen in Dunedin, via de Catlins , het zuiden, langs de westkust naar het noorden en later het Noorder eiland gereisd.
Het land is geweldig maar elke accommodatie waar we terecht kwamen was weer verrassend en liet ons de reis weer anders beleven.
Woorden schieten eigenlijk te kort om onze ervaringen qua locaties te beschrijven. Elke locatie gaf weer een extra dimensie aan de omgeving waar we waren; geweldig!

Anja van Leeuwen

Wij hebben genoten van onze reis naar Nieuw Zeeland, de accommodaties waren allemaal even bijzonder