Wat vindt u van de route die u heeft afgelegd?
Hou zou u uw activiteiten beoordelen?
Het advies van uw reisspecialist
Uw reisbescheiden
Hoe blij bent u dat u uw reis heeft geregeld via TravelEssence?
Hoe zou u uw accommodaties in het algemeen beoordelen?
Wat vond u van het uitzicht en de ligging van uw accommodaties?
In hoeverre heeft TravelEssence uw wensen begrepen en vertaald naar een voor u ideale reis?
Hoe vriendelijk en behulpzaam waren uw gastheren en gastvrouwen?
Het reserveringsproces
De inhoud van uw reisvoorstel
Het gesprek met uw reisspecialist
Hoe hebben de accommodaties in het algemeen voldaan aan uw verwachtingen?

Annemarie Kaland en Emmanuel Weijnen

Fantastische reis gehad. Judi heeft ons onze wensen heel goed aangevoeld en vertaald in onze reis.

De persoonlijke aanpak is erg plezierig. Judi nam alle tijd, misschien had ze wel een volle agenda, maar daar hebben wij niets van gemerkt. Alsof we de enige klanten waren!We zijn twee maanden... De persoonlijke aanpak is erg plezierig. Judi nam alle tijd, misschien had ze wel een volle agenda, maar daar hebben wij niets van gemerkt. Alsof we de enige klanten waren!We zijn twee maanden weggeweest en hebben dus heel wat logeeradressen bezocht. Slechts 1x viel zowel de kamer als de benadering tegen. Dus top!
Wij kregen van de B&B eigenaren ook vaak te horen dat ze blij met jullie zijn: omdat jullie zelf naar de locaties komen kijken en omdat jullie stipt zijn met betalen.

Een zeer plezierige samenwerking. Aan alles wordt gedacht.

Ton Scheel en Monique op ten Berg

Fantastisch ! Wat een droomreis

Anja

Een heerlijke vakantie met wat kleine minpuntjes.

Michel Dutry

Alles was perfect georganiseerd zeker op zo'n korte termijn!
Vliegtuigreis, ferry, huurwagen, accommodaties en activiteiten waren top.

Edina

Mijn rondreis door Nieuw Zeeland heeft mijn verwachtingen overtroffen. Prachtige natuur. Elke dag weer anders en verrassend uitzichten. Vriendelijke mensen tegengekomen onderweg. Niets is een... Mijn rondreis door Nieuw Zeeland heeft mijn verwachtingen overtroffen. Prachtige natuur. Elke dag weer anders en verrassend uitzichten. Vriendelijke mensen tegengekomen onderweg. Niets is een probleem en elke dag een warm welkom bij de accommodaties. Ook veel variatie waar ik om gevraagd had. Prima georganiseerd. Kan niet beter. Alle lof.

Marcel en Sjoukje Rodenburg

Een fantastisch reisbureau met mensen met kennis en een fijne service.

Hilda Huisman

Prima ervaring, zoals ik ook al uitgebreid heb teruggekoppeld naar TravelEssence. Een paar kleine dingen: mijn dochter die lang moest wachten tot ze werd opgehaald van het vliegveld, en een paar... Prima ervaring, zoals ik ook al uitgebreid heb teruggekoppeld naar TravelEssence. Een paar kleine dingen: mijn dochter die lang moest wachten tot ze werd opgehaald van het vliegveld, en een paar transfers die we zelf nog hebben geregeld, maar verder heel positief. Ook de twee flessen Australische wijn die we naderhand hebben ontvangen, maakte op ons een positieve indruk.

Goede begeleiding tijdens reis.
De route was goed gekozen. Snelle en correcte afhandeling van aanpassingen in de reis.