Wat vindt u van de route die u heeft afgelegd?
Hou zou u uw activiteiten beoordelen?
Het advies van uw reisspecialist
Uw reisbescheiden
Hoe blij bent u dat u uw reis heeft geregeld via TravelEssence?
Hoe zou u uw accommodaties in het algemeen beoordelen?
Wat vond u van het uitzicht en de ligging van uw accommodaties?
In hoeverre heeft TravelEssence uw wensen begrepen en vertaald naar een voor u ideale reis?
Hoe vriendelijk en behulpzaam waren uw gastheren en gastvrouwen?
Het reserveringsproces
De inhoud van uw reisvoorstel
Het gesprek met uw reisspecialist
Hoe hebben de accommodaties in het algemeen voldaan aan uw verwachtingen?

Hubert-Jan Hickinson

Zeer fijne en leuke reis gemaakt!

Uitstekend. En dank voor de vandaag ontvangen wijn! :>))

Karin Smit

Uitermate prettig en met goed gevoel en inleving van de wensen

Zeer goed, ze doen wat ze zeggen. Alles perfect geregeld zelfs na de vakantie nog aandacht d.m.v. presentje en welkom thuis bericht.

Timo Boiten

We hebben echt een super reis gehad, veel gezien en mooie dingen mogen beleven! Het is jammer dat de reis alweer voorbij is.

Dennis Moolenburgh

Over het algemeen gewoon heel goed. veel kennis, goed advies, snel, komen afspraken na, duidelijke overzichten.

Francesca

Onze eerste ervaring was de informatie ochtend in Utrecht. Ilona gaf een zeer enthousiaste presentatie die ons deed besluiten om aansluitend een afspraak te maken.
Het was een goed en gezellig...
Het was een goed en gezellig reisadvies gesprek , Ilona luisterde goed naar onze wensen en vertaalde dit naar een prachtige reis die wij afgelopen december/ jan hebben gemaakt👍

Prima geregeld en goed naar ons geluisterd.
Onze reis was in 2019, dat kan ik hieronder niet invullen.

Johan

Uitstekende adviezen over route, accomodatie en veel meer - excellent georganiseerd met voldoende ruimte voor eigen inbreng en personal touch

Francesco Monaco

Heel goede info avond, vervolgens een uitstekend intakegesprek en de rest ging vanzelf. De communicatie was erg goed en persoonlijk. Al met al een zeer plezierige ervaring.