Wat vindt u van de route die u heeft afgelegd?
Hou zou u uw activiteiten beoordelen?
Het advies van uw reisspecialist
Uw reisbescheiden
Hoe blij bent u dat u uw reis heeft geregeld via TravelEssence?
Hoe zou u uw accommodaties in het algemeen beoordelen?
Wat vond u van het uitzicht en de ligging van uw accommodaties?
In hoeverre heeft TravelEssence uw wensen begrepen en vertaald naar een voor u ideale reis?
Hoe vriendelijk en behulpzaam waren uw gastheren en gastvrouwen?
Het reserveringsproces
De inhoud van uw reisvoorstel
Het gesprek met uw reisspecialist
Hoe hebben de accommodaties in het algemeen voldaan aan uw verwachtingen?

Will Cuijpers

Behalve dat, door het overlijden van mijn moeder, de reis afgebroken moest worden een fantastische reis gehad. Met bijzonder BB locaties.
Negatief was dat op het alarm nummer niemand...
Negatief was dat op het alarm nummer niemand bereikbaar was.

Hans Kamphuis

We zijn buitengewoon tevreden over uw organisatie. Zowel de voorbereiding als de reis zelf. Op één onderdeeltje na was alles geregeld: vluchten, accommodaties, trips.

Jos en Margreet Brouwers

Fantastische reis gedurende een maand over zuider en noorder eiland nieuw zeeland.
prettige onderkomens, afwisselende ervaringen tijdens excursies.
cottages voldeden niet aan onze...
prettige onderkomens, afwisselende ervaringen tijdens excursies.
cottages voldeden niet aan onze verwachtingen. de B en B,s meer dan wel.

Wim & Sylvia Kwakernaak

Wij hebben genoten van onze avontuurlijke vakantie in N.Z. Het contact met de mensen in de B&B's was over het algemeen goed.Met het weer hebben we het wat minder getroffen .Het telkens weer... Wij hebben genoten van onze avontuurlijke vakantie in N.Z. Het contact met de mensen in de B&B's was over het algemeen goed.Met het weer hebben we het wat minder getroffen .Het telkens weer tegenkomen van mede avonturiers die met Travel Essence op reis waren was ook leuk. Daardoor nieuwe vrienden gemaakt. De vliegreizen hakken er wel behoorlijk in.

Kristel v.d. Heijden

Een reisorganisatie met vriendelijk personeel die onze vakantie tot in de puntjes hebben geregeld!

Frank en Yvonne

Goede communicatie met adviseur en back-office resulterend in een goed reisvoorstel. Onze wensen en ideeën bleken prima verwerkt te zijn in de voor ons gearrangeerde reis,. Aangevuld met de goede en... Goede communicatie met adviseur en back-office resulterend in een goed reisvoorstel. Onze wensen en ideeën bleken prima verwerkt te zijn in de voor ons gearrangeerde reis,. Aangevuld met de goede en zeer terzake adviezen van de hosts van de B&B’s hebben wij ons prima vermaakt.
Qua actualiteit bleek dat twee B&B’s ondertussen een andere host te hebben dan aan ons was meegedeeld. Verder is onze ervaring dat als je in een grote stad bent zoals Wellington, je geen auto nodig hebt. Je auto drie dagen later ophalen scheelt in de huurperiode en bespaart (hoge) parkeerkosten.
Verder vooral niets dan lof!

Jan en Inge

Deskundig, vriendelijk en behulpzaam. Snelle reactie bij vragen en opmerkingen. Afhandeling van refund-actie had iets sneller gekund

Positief, vooral dat de reisadviseur thuis langskomt is een pluspunt. Het enthousiasme van de gedreven adviseur gebaseerd op eigen ervaring maakt de discussie over de invulling van de reis al een... Positief, vooral dat de reisadviseur thuis langskomt is een pluspunt. Het enthousiasme van de gedreven adviseur gebaseerd op eigen ervaring maakt de discussie over de invulling van de reis al een belevenis. Na het maken van de reis in Nieuw Zeeland is de conclusie dat de er weinig niet klopt.

Josephie Wagter

Uitstekend.

TravelEssence heeft onze wensen honderd procent vertaald in een onvergetelijke reis.