Hoe blij bent u dat u uw reis heeft geregeld via TravelEssence?
Hoe zou u uw accommodaties in het algemeen beoordelen?
Wat vond u van het uitzicht en de ligging van uw accommodaties?
In hoeverre heeft TravelEssence uw wensen begrepen en vertaald naar een voor u ideale reis?
Hoe vriendelijk en behulpzaam waren uw gastheren en gastvrouwen?
Het reserveringsproces
De inhoud van uw reisvoorstel
Het gesprek met uw reisspecialist
Hoe hebben de accommodaties in het algemeen voldaan aan uw verwachtingen?
Nynke
Geweldige ervaring om met TravelEssence te reizen. We hebben genoten.
Henri van Dooren
Vanaf de introductiedag en vervolgens de bijeenkomst voor de samenstelling van de reis, een uitstekend contact en relatie opgebouwd.
Heel goed georganiseerd, heel afwisselend met genoeg ruimte om zelf in te vullen. Overal waar ik kwam werd ik verwacht en was alles geregeld zoals afgesproken.
Goed geluisterd bij aanvang van het organiseren van de reis. Was precies wat we bedoeld hebben. Geen doorsnee reis maar een reis met uitdagingen. Prima!
Ed, Rob, Liddy en Ineke
Wat een topbedrijf. Een reis op maat helemaal naar onze wensen en......alles klopte! Er is erg goed geluiserd waardoor alle voorgestelde activiteiten en overnachtingsplaatsen geweldig...Wat een topbedrijf. Een reis op maat helemaal naar onze wensen en......alles klopte! Er is erg goed geluiserd waardoor alle voorgestelde activiteiten en overnachtingsplaatsen geweldig waren. Je kunt je met een gerust hart aan deze reisspecialisten toevertrouwen. De beloftes uit de radioreclame worden ruimschoots waargemaakt.
Joost Morsink
Geweldige reis
Jan en Lenie Assink
Vanaf het moment dat we jullie 'leerden kennen' in Utrecht, totdat we weer thuis waren van onze reis, kunnen wij niet anders dan alleen maar positief zijn over TravelEssence. En wij niet alleen. Ook...Vanaf het moment dat we jullie 'leerden kennen' in Utrecht, totdat we weer thuis waren van onze reis, kunnen wij niet anders dan alleen maar positief zijn over TravelEssence. En wij niet alleen. Ook iedereen in Australie, die met jullie samenwerkt, spreekt zeer positief over jullie. De professionaliteit, vriendelijkheid en het enthousiasme van jullie mensen, kan tot voorbeeld dienen voor menig reisbureau.
Peter van Dijk
Excellent as ever
Een heerlijke huwelijksreis naar Nieuw Zeeland.
Jan Willem van Teeffelen
Bij TravelEssence voel je meteen thuis. Je wordt op een zeer persoonlijk wijze geïnformeerd en er wordt geluisterd naar je wensen. Reizen met TravelEssence is reizen zoals jij dat wilt met de kennis...Bij TravelEssence voel je meteen thuis. Je wordt op een zeer persoonlijk wijze geïnformeerd en er wordt geluisterd naar je wensen. Reizen met TravelEssence is reizen zoals jij dat wilt met de kennis van ervaren reispecialisten.