De kinderen zijn heel blij met de voetbaltafel. Ik had de traceer code over het hoofd gezien maar na een belletje werd deze gelukkig opnieuw gestuurd.
Gerda
Ik heb bij deze shop de koppelbare kerstverlichting besteld. Binnen 2 dagen in huis. Wij zijn er heel blij mee! Onze favoriete lichtstand is knipperend🫣
Erick
Ik had ze gebeld over de tracking van mijn bestelling er werd niet opgenomen maar ik ben netjes terug gebeld en de tracking is toegestuurd. Het pakket is lekker optijd aangekomen. Fijne service!
Britt
Helemaal geweldig! Heb een katten hangmat gekocht voor mijn 2 katten en ze gebruiken het vol op! Een super leuke toevoeging🥰
rm
Ik heb een parasol voor mijn oma besteld. Hij was snel binnen. Echt onwijs snel. Goed geleverd!! Ook als je vragen hebt over bijvoorbeeld welke parasol je het beste kunt kopen kun je terecht bij de...Ik heb een parasol voor mijn oma besteld. Hij was snel binnen. Echt onwijs snel. Goed geleverd!! Ook als je vragen hebt over bijvoorbeeld welke parasol je het beste kunt kopen kun je terecht bij de klantenservice en je krijgt goede hulp! Ik ga hier zeker vaker bestellen echt zeer tevreden mee
Lisan Matton
De bestelling kwam helaas niet helemaal goed aan maar uitstekend opgelost.
Gert
Fijne sport gewichten!!!
Meneer de Wit
Mooi kastje ontvangen!! Gelijk ook een tafel besteld in deze stijl. Nu nog wachten tot deze aankomt.
Vera
De hele zomer lekker onder de paviljoen kunnen zitten. Heel fijn! We hebben nu al zin in de volgende zomer😁
Wincola
De paviljoen Cape May gekocht. Echt een zeer degelijk product. De kwaliteit van hun eigen merk is echt heel goed! Aanrader!