Trend24

Ger Stekelen

Fout bij de levering, maar snel en goed opgelost

Henkie T

Enorm goede ervaring, scherpe prijzen en een leuk assortiment

Jan Kiel / Van der Valk

Bedankt voor de prachtige meubels

Tonie

Nog steeds niks ontvangen

Reactie Trend24:

Beste Tonie,
Helaas heeft de levering van uw bestelling enkele problemen opgelopen.
Dit hebben wij zo goed als mogelijk proberen op te lossen.
Inmiddels is er een nieuwe bestelling naar...
Beste Tonie,
Helaas heeft de levering van uw bestelling enkele problemen opgelopen.
Dit hebben wij zo goed als mogelijk proberen op te lossen.
Inmiddels is er een nieuwe bestelling naar u onderweg. Deze wordt spoedig geleverd.
Hopelijk heeft u dan alsnog veel plezier van uw aankoop.
Een fijne dag gewenst.
Roos

Geurts

Bestelling makkelijk kunnen plaatsen en alles is goed geregeld

Tatiana

Na een niet zo aangenaam begin, mijn bestelling is goed in orde aangekomen. Productrn zijn werkelijk van prima kwaliteit. Houding prijs/kwaliteit is meer dan waard. Vintage rustiek is zo modern.... Na een niet zo aangenaam begin, mijn bestelling is goed in orde aangekomen. Productrn zijn werkelijk van prima kwaliteit. Houding prijs/kwaliteit is meer dan waard. Vintage rustiek is zo modern. Zodra de logistiek op orde is, dan is dit een bedrijf die wel aanbevelen

Reactie Trend24:

Bedankt voor uw bericht en fijn om te vernemen dat u zeer tevreden bent met uw aankoop.

Annemarie Teunissen

Onlangs een opbergrek besteld bij Trend24. Deze voldeed aan alle verwachting en ziet er mooi en stevig uit, was erg makkelijk in elkaar te zetten. Een klein minpuntje vond ik dat de bezorging wat... Onlangs een opbergrek besteld bij Trend24. Deze voldeed aan alle verwachting en ziet er mooi en stevig uit, was erg makkelijk in elkaar te zetten. Een klein minpuntje vond ik dat de bezorging wat lang duurde. Verder super tevreden en zeker de moeite waard om nog eens iets te bestellen.

Demey André

Correcte service