Leuke meubels van hoge kwaliteit. goede verzending en super communicatie met de webshop. Meubel was ook erg makkelijk in elkaar te zetten. Ook met de klantenservice mooie en leuke vooral tevreden...Leuke meubels van hoge kwaliteit. goede verzending en super communicatie met de webshop. Meubel was ook erg makkelijk in elkaar te zetten. Ook met de klantenservice mooie en leuke vooral tevreden communicatie gehad. Dus een aanrader.
Ad Lemmen
Klantenservice : super Prijs/ kwaliteit : goed Uiterlijk spullen : heel mooi Monteren : goed Levering : iets minder ( andere vervoerder zoeken ? ? )
Marijke
Na aankoop van de plankenkast wel direct bevestiging, maar geen track&trace ontvangen. Na een paar dagen gemaild, geen reactie, pas nadat ik mailde dat ik de kast inmiddels had ontvangen, 's nachts...Na aankoop van de plankenkast wel direct bevestiging, maar geen track&trace ontvangen. Na een paar dagen gemaild, geen reactie, pas nadat ik mailde dat ik de kast inmiddels had ontvangen, 's nachts een reactie. Vreemde manier van communiceren!
frans
Geen goede ervaring product was niet op voorraad volgens de site 2 tot 3 dagen levertijd na 7 dagen niks gehoord of gezien gemaild en kreeg te horen dat product niet op voorraad was en ze niet...Geen goede ervaring product was niet op voorraad volgens de site 2 tot 3 dagen levertijd na 7 dagen niks gehoord of gezien gemaild en kreeg te horen dat product niet op voorraad was en ze niet konden leveren .
Merel Kramer
Mijn artikel is beschadigd, ik heb nu een mail naar de klantenservice gestuurd, en ik ben nog in afwachting. Daar hangt mijn beoordeling wel van af.
de Bruin
Duidelijke website, levering op tijd. Prima ervaring.
N. Veldman
Het bureau voldoet aan de verwachting welke ik hiervan had. Net bureau en een keurige duidelijke handleiding. Er zat zelf een schroevendraaier bij het pakket. Alle onderdelen netjes genummerd, dus...Het bureau voldoet aan de verwachting welke ik hiervan had. Net bureau en een keurige duidelijke handleiding. Er zat zelf een schroevendraaier bij het pakket. Alle onderdelen netjes genummerd, dus in elkaar zetten was heel eenvoudig.