Arjan
Zeer goed.
Fantastisch! Prachtig om die oude 8mm filmpjes weer te kunnen zien. Geen idee wat er nog op stond. Ook de oude cameratapes weer te bekijken. Lekker snel en ook plezierig in de communicatie. Goed advies scheelde ook weer aardig in de kosten.
ik heb alle filmpjes een stukje bekeken en ben zeer tevreden.
schitterend! en zulke enorm vriendelijke mensen!
Mooi duidelijke gedigitaliseerde 8mm films
goed
Perfect
Ver boven verwachting, een zeer aangename verrassing!
Geweldig. Prachtig gedaan. Zeer goede service. Uiterst zorgvuldig te werk gegaan.
Perfect
Let op! Ik heb niets laten digitaliseren. De folder is enorm misleidend. Ik had 1 video die ik wilde laten omzetten op een eigen USB, kosten € 36,00 i.p.v. € 15,00.
Beter dan ik verwacht had!
uitstekend
prima
Trigger verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Trigger heeft de volgende resultaten bereikt:
Zeer goed.
ik heb alle filmpjes een stukje bekeken en ben zeer tevreden.
schitterend! en zulke enorm vriendelijke mensen!
Mooi duidelijke gedigitaliseerde 8mm films
goed
Perfect
Ver boven verwachting, een zeer aangename verrassing!
Perfect
Beter dan ik verwacht had!
uitstekend
prima