Ted Bosters
goed
Perfect
Ver boven verwachting, een zeer aangename verrassing!
Geweldig. Prachtig gedaan. Zeer goede service. Uiterst zorgvuldig te werk gegaan.
Perfect
Let op! Ik heb niets laten digitaliseren. De folder is enorm misleidend. Ik had 1 video die ik wilde laten omzetten op een eigen USB, kosten € 36,00 i.p.v. € 15,00.
Beter dan ik verwacht had!
uitstekend
prima
Het overbrengen van de usb-stick naar 4 dvd's is naar alle tevredenheid gedaan. De usb-stick was vorig jaar al gedaan. Prima!
De oude 8 mm films zijn prachtig gescanned. Het resultaat is veel scherper dan ik de films vroeger ooit gezien heb. Geweldig!
prima
Trigger verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Trigger heeft de volgende resultaten bereikt:
goed
Perfect
Ver boven verwachting, een zeer aangename verrassing!
Perfect
Beter dan ik verwacht had!
uitstekend
Trigger heeft de volgende resultaten bereikt: