9.5 /10

checkbox100% beveelt Triple A Verwarming aan!

W M

Communicatie was echt top. Meerdere malen mijn zorgen ontnomen en kon ze telefonisch altijd meteen te pakken krijgen. Ze konden ook op zeer korte termijn langskomen. Helaas is de vloerverwarming zelf niet gelegd wegens een slechte cement dekvloer. Ze hebben een poging gewaagd, maar helaas. Ze hebben netjes het volledige bedrag gerestitueerd! En mocht ik het na het aanleggen van de dekvloer weer budget hebben ga ik ook zeker weer met ze in zee! Puur alleen al voor de communicatie en snelle respons waardeer ik dit bedrijf enorm.

J Beers

Vakkundig en snel geholpen. Zeer tevreden!

aansturingsbalk t.b.v. naregeling verschillende zones

Jos Grob

SterSterSterSterLege ster

Afspraak dat monteur einde van de dag zou komen, echter in de mail tussen half 8 en 8. Om half 9 gebeld omdat de monteur er niet was, zou einde van de dag komen, maar kwam rond half 3. Zeer kundige monteur die ook goede uitleg gaf. Was binnen een half uur weer weg. Moet echter voor 1 uur betalen. Navraag levert op dat dit klopt en indien de monteur anderhalf uur bezig zou zijn ook maar 1 uur berekend zou worden. Als ik naar de bakker ga voor een half brood hoef in niet voor een heel te betalen. En de klant die anderhalf brood nodig heeft krijgt dat niet voor de prijs van 1 brood. Voor de kundige monteur zou ik het bedrijf aanbevelen, maar niet voor de prijsberekening.

Reparatie vloerverwarming

Richard Koot

Zeer professioneel en levert goed werk af

Gerrit Aalvanger

SterSterSterSterLege ster

vloer netjes gelegd. Achteraf hadden wij beter eerst de vloerverwarming er in moeten doen en pas daarna de muren behandeling; nu is bij de vloerverwarming plaatsen bij het verwijderen van de buizen radiator water op de muur gespat en moeten we dit schilderwerk gaan bijwerken. Wat ik wel mis is goede informatie over het opstartprotocol. Er wordt verwezen naar een filmpje maar de medewerkers die de vloerverwarming aanleggen geven aan dat je zes weken de vloerverwarming, ingevreesd, niet mag gebruiken; europaparket geeft aan dat je na 8 uur eea al aan moet zetten en op internet kom ik weer allerlei berichten tegen dat je na plaatsing in ieder geval 48 uur dit niet mag gebruiken. Naast een filmpje vind ik zelf een normale handleiding op papier, mail zelf ook wel fijn.

plaatsen vloerverwarming

Merel

Een fijne partij om mee te werken. Ze hebben bij ons vloerverwarming op netten geleverd. We kregen vakkundig advies en een super resultaat. We raden Triple A zeker aan!

Vloerverwarming op netten

Martijn Den Besten

Super, ik kwam als klant met een vraag voor een installatie die Triple A aanvankelijk niet gemaakt had, ze hebben alles heel netjes vervangen en de techniek van mijn vloerverwarming in z’n geheel aangepakt! Super aardige en nette monteur! Ook nadat ik de vraag gesteld had, binnen een week geholpen! Waar zie je dat nog? Dus al met al helemaal tevreden 👌🏻

Installatie van de vloerverwarming

Rick

vloerverwarming frezen

MJ

Triple A Verwarming heeft bij ons de vloerverwarming gelegd. Alles conform afspraak, fijne, nette en snelle medewerkers. Altijd snel in de reactie!

Kevin

Duidelijke communicatie en goede service. Hadden een stalen gasleiding geraakt (was ook niet te missen) en ondanks het lastig was om iemand te vinden die het überhaupt kon maken hebben ze het toch mooi opgelost en hebben de kosten voor het materiaal gesplit. Wij zijn er blij mee, zeker aan te te raden.

Joost van Zuijlen

SterSterSterSterLege ster

Vriendelijke medewerkers, net werkgeleverd. Wat wel beter kon was dat er nog een deel gedaan moest worden waarvan bij mij niet helder was wanneer dat zou gebeuren. Bleek de volgende dag te zijn. Maar dat is een klein dingetje.

I. de Man

Prettig,heldere communicatie, vlot, net werk geleverd.

Antwoord Triple A Verwarming

Bedankt voor uw review, wij wensen u veel plezier met uw vloerverwarming.

MVR Bennekom

Zeer goed, reageren zeer snel en de aanleg was ook zeer snel.

Vloerverwarming in kerkzaal

Antwoord Triple A Verwarming

Fijn dat alles zo goed verlopen is en dat alles vlot is behandeld.

Roeleveld

Prima en netjes gewerkt

L. Schotanus

SterSterSterSterLege ster

Goede ervaring met Triple A Verwarming. Bereid om mijn vragen vooraf te beantwoorden; duidelijke communicatie en heldere afspraken. Iets meer 'nazorg' had ik fijn gevonden, wat betreft hoe je vloerverwarming gebruikt, vooral de eerste periode nadat het gelegd is.

vloerverwarming

Triple A Verwarming verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Triple A Verwarming heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.5/10
  • checkEerste review geschreven op 22 september 2021

Triple A Verwarming

Triple A is uw partner in duurzaam en verantwoord verwarmen. Wij zijn een vloerverwarmingsbedrijf dat zijn diensten rechtstreeks aan de consument aanbiedt. Door onze jarenlange ervaring in het plaatsen van diverse systemen garanderen wij een goed product voor een nog betere prijs.

W M

J Beers

Vakkundig en snel geholpen. Zeer tevreden!

aansturingsbalk t.b.v. naregeling verschillende zones

MJ

Kevin

Joost van Zuijlen

I. de Man

Prettig,heldere communicatie, vlot, net werk geleverd.

Antwoord Triple A Verwarming

Bedankt voor uw review, wij wensen u veel plezier met uw vloerverwarming.

MVR Bennekom

Zeer goed, reageren zeer snel en de aanleg was ook zeer snel.

Vloerverwarming in kerkzaal

Antwoord Triple A Verwarming

Fijn dat alles zo goed verlopen is en dat alles vlot is behandeld.

Roeleveld

Prima en netjes gewerkt