Info over verloop reservering
Reserveringsgemak
Snelheid reservering

De Jong

Menselijke organisatie

Hier krijg je nog mensen te spreken bij de klantenservice en geen AI gegenereerde stemmen. Goede ondersteuning gekregen bij het boeken.

Meryem

Goed geholpen

Snel contact, vriendelijk personeel en goede klantenservice.

Safire barcin

Zeer slecht, ik heb perongeluk dubbele boeking gedaan. Geen cent terug gehad.
10x gebeld gemaild maar nee

Helemaal geen 1. Het zijn leugenaars

Reactie Triptime Vliegtickets:

Uit ons controle blijkt dat wij inzake de kwestie een mail gestuurd hebben naar de luchtvaartmaatschappij met het verzoek tot kosteloze annulering. De luchtvaartmaatschappij heeft aangegeven niet... Uit ons controle blijkt dat wij inzake de kwestie een mail gestuurd hebben naar de luchtvaartmaatschappij met het verzoek tot kosteloze annulering. De luchtvaartmaatschappij heeft aangegeven niet tot een kosteloze annulering over te kunnen gaan. Wij hebben u deze mail doorgestuurd . Hierna heeft u onze verzocht voor de terugbetaling om de vliegtaks. Wij hebben uw verzoek naar de luchtvaartmaatschappij verzonden. Deze heeft de vliegtaks aan ons betaald waarna wij deze aan u hebben terugbetaald.
Kortom, wij zijn helaas gebonden aan de regels van de luchtvaartmaatschappij. Indien zij een verzoek niet inwilligen, hebben wij hier verder geen invloed op. Wij begrijpen dat het een vervelend situatie is, echter rest ook niks anders ons aan de regels te moeten houden van de luchtvaartmaatschappij.

Ela

Zeer goed

duidelijk overzichtelijk en makkelijk

José

Goed aanbod van vliegtickets, ook alternatieven op website

Marie

Zeer vriendelijk geholpen