Info over verloop reservering
Reserveringsgemak
Snelheid reservering

Fijne website om te boeken

duidelijke site

Mike

Na het boeken zag ik dat ik mevrouw ipv de heer had ingevuld. Na een belletje met Triptime veranderde hun het meteen en had ik binnen enkele minuten de vernieuwde tickets op mijn mail

aardige telefonist

laru

Ik kwam erachter dat ik de geboortedatum van mijn zoon perongeluk verkeerd had ingevuld. triptime regelde het meteen en kosteloos. heel erg fijn

hulpzaam, telefoon werd snel opgenomen

Goede site met veel vluchtmogelijkheden, filtert ook alternatieve luchthavens wat erg handig is

variatie met vluchten en luchthavens

marie

Door gebruik te maken van de tripsms kreeg ik een smsje op mijn telefoon over dat mijn vlucht was gewijzijgd. super handige service

directe service

Ik had een paar vragen over overstapvluchten. ik belde triptime en ik werd goed geinformeerd door de telefoniste. goede uitleg en werd vriendelijk te woord gestaan.

goede uitleg, vriendelijk

nadia

Ik hou er eigenlijk niet van om een recensie te schrijven, maar deze ervaring was werkelijk top! Ik ging met mijn moeder op vakantie, maar ik was vergeten een rolstoelservice aan te vinken bij het... Ik hou er eigenlijk niet van om een recensie te schrijven, maar deze ervaring was werkelijk top! Ik ging met mijn moeder op vakantie, maar ik was vergeten een rolstoelservice aan te vinken bij het boeken. De vlucht was al over een week. Ik belde triptime en hun maakten het meteen in orde. Mijn moeder kon toen alsnog gebruik maken van de rolstoelservice. Heel erg bedankt daarvoor

behulpzaam, vriendelijk, efficient

Cisam

Bij het boeken bij triptime kwam ik erachter dat ik een letter van mijn achternaam verkeerd had ingevoerd. Ik had triptime gebeld en ze regelde meteen de naamswijziging. topservice!

snelle service, begripvol

E.H.E. van Wel-den Bremer en W.B. van Wel

Boeken regelmatig met Triptime en dat tot volle tevredenheid. Zeker nu we wat hulp nodig hadden met vervoer op Schiphol. Heeft Triptime keurig geregeld: waarvoor dank!

Keurige informatie, zeker ook telefonisch. Bij onduidelijkheden wordt dit telefonisch keurig opgelost.

Romario Gaorir

Niet goed, slecht telefonisch bereikbaar .
De website werkte niet waardoor we verplicht telefonisch moesten boelen.

Aardige en begripvolle telefoniste