8.8 /10

checkbox0% beveelt TrouwkaartenWinkel aan!

Info verloop order

Ivonne

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Bestelling komt maar niet aan

Muhannad ALKHAFAJI

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Beste Ik heb gevraagd dat de tekst volledige met goud folie bedrukt worden. Maar ik heb gewon met gele kleur ontvangen. Hele maar anders wat op jullie website staat

Özcan

Mittwochs 600 hochzeitskarten bestellt, Samstags in Deutschland angekommen. Qualitativ sehr hochwertig und der Preis unschlagbar. Werde ich aufjedenfall weiterempfehlen.

Charrlie

Trouwkaarten besteld, en de volgende dag bezorgd gekregen! Veel keuzes en super goede kwaliteit!! 👍👍

Cagla

Geweldige service!

Charlotte Van Vrijberghe de Coningh

Schitterend

Krabbe

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Zeer teleurstellend, na 2 weken nog geen duidelijkheid over leverdatum. Geen proactieve communicatie, slechts een klein berichtje op de website over problemen. Ze zorgen niet voor een oplossing door een andere drukker te vinden maar wachten gewoon af. Medewerker Isac is overigens wel behulpzaam.

Lalita Hussainali-Bindraban

SterSterSterSterLege ster

Kaart is goed kwaliteit zag er ook mooi uit alleen levering proefdruk duurt lang 1 wk komt niet overeen als op de website. Persoonlijk contact zou erg fijn zijn.

sadijah de jongh

Jarik Bakker

Zeer goed!

Dennis Kruidbos

Toppie

TrouwkaartenWinkel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

TrouwkaartenWinkel heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10
  • checkEerste review geschreven op 28 september 2016

TrouwkaartenWinkel

Wanneer je gaat trouwen, weten de kosten al behoorlijk snel op te lopen. De locatie, de kleding, de catering: de prijzen zullen al snel een hoog bedrag vormen. Aan de kleine details, zoals huwelijkskaarten, wil je dan ook het liefst wat minder besteden. Maar, het mag aan de kwaliteit ook zeker niet afdoen. En dat snappen we bij TrouwkaartenWinkel maar al te goed. Wij bieden je exclusieve trouwkaarten tegen zeer scherpe prijzen; niet alleen krijg je hoge kwaliteit, ook de bedragen blijven laag!

Plesmanweg 9

7602PD Almelo