Heel goed. Het enige is dat er op de site vermeld stond dat ze zouden controleren op spelfouten en helaas stond er toch nog een spelfout is. Verder super ervaring
Shar
Het personaliseren van de kaart zou wat makkelijker kunnen, de icoontjes zijn niet in 1 oogopslag te zien en / of te herkennen.
1 kaart teweinig ontvangen bij bestelling en tekst proefdruk niet gecontroleerd zoals stond aangegeven naam stond fout
Adembenemend!
Vd beek
Super! Echt een aanrader!
Super service, vriendelijk en behulpzaam personeel
Zohra & Ahmet
We zijn zeer tevreden. Als je vragen heb dan bel je even en gelijk het antwoord wat je nodig heb. De kaarten besteld en al de volgende dag in huis, echt een aanrader.
F. Taimoor
Qua lettertype , dikte en leesbaarheid onduidelijk en niet makkelijk leesbaar vind ik heel erg jammer 2de kaart afdruk (op het papier) was niet gestuurd voor het controle naar het klant en ook niet...Qua lettertype , dikte en leesbaarheid onduidelijk en niet makkelijk leesbaar vind ik heel erg jammer 2de kaart afdruk (op het papier) was niet gestuurd voor het controle naar het klant en ook niet zelf door de afdrukker na gekijken. waardoor ging het mis.anders het beter gekunt.
Petra
Super service en met snelheid geleverd een echte aanrader voor de mensen die op zoek zijn voor de kaarten voor de mooiste dag van hun leven En ook zeer makkelijk met de tool om de teksten...Super service en met snelheid geleverd een echte aanrader voor de mensen die op zoek zijn voor de kaarten voor de mooiste dag van hun leven En ook zeer makkelijk met de tool om de teksten zelf te maken en aan te passen Top service Erg blij met me trouwkaarten en receptie uitnodigen