Sander

Goed geholpen. Ik kon wel een ring bestellen die niet meer in voorraad was maar dit hebben ze opgelost door mij een duurder model aan te bieden. Wel even moeten wachten op bevestiging, uiteindelijke... Goed geholpen. Ik kon wel een ring bestellen die niet meer in voorraad was maar dit hebben ze opgelost door mij een duurder model aan te bieden. Wel even moeten wachten op bevestiging, uiteindelijke verzending was wel zeer snel.

Klantvriendelijk

Indicatie uitverkocht product/stock voorzien

Kristel Tomassen

Trouwringen besteld
De levertijd stond op 2a3 weken maar na 9 dagen kreeg ik al bericht dat de ringen verzonden waren
Dag later waren ze al in huis
Ringen zitten perfect en in het...
Trouwringen besteld
Dag later waren ze al in huis
Ringen zitten perfect en in het echt nog mooier als op de foto
Ze waren ook nog eens supermooi gegraveerd
Echt een top service en ze zijn erg vriendelijk
Echt een aanrader

Wij zijn erg tevreden over Trouwringenvoordeel.nl en heel blij met onze ringen! Het contact verliep uiterst gemakkelijk, personeel is vriendelijk en de ringen voldoen aan de verwachtingen.

Snelle reactie, je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling, goedkoper.

De locatie in Rotterdam is wat rommelig. De ringen waar wij interesse in hadden was niet in onze kleur aanwezig. Dit had wel prettig geweest.

Marc Frans

Uitstekend ! !

De verscheidenheid aan mogelijkheden die worden aangeboden om tot een goed passende ring te komen. TOP !

John Van Caelenbergh

Super en Top

Prijs
Service
Snelheid leveringen

Anne

Top service. Ringenbos snel thuis bezorgd zodat we de juiste maat konden bestellen. Ringen zien er uit zoals op de foto’s. We zijn er erg blij mee!

Kwaliteit en snelheid

Snel nog even ringen nodig? Perfecte online winkel! Leuk aanbod en goeie service. Spoedlevering ging hardstikke goed. Erg blij met de ringen!

Aanbod

Misschien iets beter aangeven hoe spoedlevering werkt, en bij welke ringen dit van toepassing is

Professioneel, kundig en snel

Goede service en zeer klantvriendelijk

Rene Pieters

Goede ervaring met dit bedrijf

snelle levering, sneller dan eerst opgegeven

neen is allemaal goed

Goeie service en snelle levering. Ringen mooie kwaliteit!

Snelle service indien mogelijk