Shannon

Goede ervaring

Tijdens het uitzoeken van de ringen goeie informatie gekregen

- Website iets overzichtelijker maken?
- Contact verliep super goed, alleen het inplannen iets lastigere omdat er geloof ik per week een planning word gemaakt en niet vooruit

Snelle service. Enkel de maten van de pasringen komen niet volledig overeen met de werkelijke maten van de ringen.

Beste Bert,
Beste Bert,
Fijn te horen, dat jullie tevreden zijn over onze snelle service. Wij hebben het even nagekeken en het bleek dat jullie ringenbos niet volledig was. Gelukkig hebben we dit snel weer kunnen oplossen. Waardoor jullie gelukkig de goede maten hebben ontvangen. Mocht het toch niet goed zijn gegaan met het opmeten van de maten, dan hadden jullie nog kunnen profiteren van onze ringmaatgarantie:)
Ik wens jullie heel veel liefde en geluk met jullie prachtige ringen.

Kimberly

Bestellen ging goed, duidelijk en redelijk snel bezorgd.

Duidelijke beschrijvingen op de site waardoor je goed weet waar je aan toe bent.

Zelf vind ik de prijs iets te hoog voor de kwaliteit.

Judith

De pas afspraak was wat rommelig en ze hadden ook niet de aangegeven ringen in de juiste maat. Maar uit eindelijk wel Keurig geholpen

Duidelijke site goede foto's

Bezoek in Rotterdam kwam wat rommelig en ongeorganiseerd over. De dames waren vriendelijk .

Beste Judith,
Fijn te horen dat jullie keurig zijn geholpen in Rotterdam en dat jullie ook de droomringen hebben gevonden bij ons.
Helaas hadden de klanten voor jullie heel lang in de file...
Beste Judith,
Helaas hadden de klanten voor jullie heel lang in de file gestaan, waardoor hun te laat waren. Hierdoor kwam het helaas een beetje rommelig over. Gelukkig zijn we altijd met 2 dames, waardoor de andere dame jullie alvast konden voorzien van een heerlijk bakje koffie.
Ik wens jullie heel veel liefde en geluk met jullie prachtige droomringen.

Lamoen

Snelle levering ringen perfet zoals op foto eigenlijk beter dan mijn verwachtingen qua prijs kwaliteit

Prijs kwaliteit

Beste Inge,
Fijn te horen dat jullie tevreden waren over onze service.
Ik wens jullie heel veel liefde en geluk samen.

Andreas en Melissa

Top

Ruime keuze
Vriendelijke service
Als het leveringsmoment er is en je kijkt even na zijn de ringen prima in orde.

Rogier van der Plas

Hele goede ervaringen met dit bedrijf... fijne communicatie en eerlijke prijzen!

Zeer goede ervaring

Service en meedenken met de klant
Prijs/kwaliteitsverhouding

Alles heel vlotjes verlopen, van het bestellen van de ringenbos tot het binnenkrijgen van de ringen. ook mail word netjes beantwoord.

toch wel de snelheid, ging vlugger dan aangegeven, en dat is altijd mooi als je niet zo een geduldig iemand bent :-)

Tevreden klant

Fijne service, mooie ringen tegen scherpe prijs

We hebben in Leiden ringen bekeken, fijn geholpen en daarna snelle en toch ook persoonlijke afhandeling.