R.Jans

Super snelle levering .Super goede service .goede communicatie . Top bedrijf zal het zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen .

Mvg R.Jans

Product ziet eruit zoals afgebeeld op de afbeeldingen .

Dat de dames ringen ook zonder steentjes ook voor de heren te bestellen is .

Goede service, hebben de ringen eerder dan verwacht mogen ontvangen.

Zeer goede service

Reactie Trouwringenvoordeel.nl:

Dank voor jullie positieve review. Wij wensen jullie heel veel liefde en geluk met jullie prachtige droomtrouwringen!

Jessica Van der Wel

Goede ervaring. Snelle reactie op de mail en goede hulp waar nodig.

Jan

Een fijn contact en bereid om mee te denken. Het is daarbij mogelijk om eigen wensen te bespreken. Kortom ik zou het iedereen aanraden.

Mee denken flexibel en niet duur.

We moesten lang wachten op de ringen en na een maand of 2 maar eens informeren hoe het zat, wellicht had dit ook op initiatief van Trouwringenvoordeel kunnen gebeuren.

Beste Jan,
Dank voor je positieve review. Door de feestdagen waren de ringen iets vertraagd. Wij wensen jullie heel veel liefde en geluk met jullie prachtige droomtrouwringen!

Petra claassen

Snelle en goede service en de ringen zijn top!

Rico Scheffers

Goed bedrijf, ben goed geholpen door enthousiaste meiden! Het enige wat ik jammer vond is dat er in mijn mail stond (en dit werd ook gezegd tegen mij) dat de ringen aangetekend geleverd zouden... Goed bedrijf, ben goed geholpen door enthousiaste meiden! Het enige wat ik jammer vond is dat er in mijn mail stond (en dit werd ook gezegd tegen mij) dat de ringen aangetekend geleverd zouden worden.. helaas was dit niet zo en kon iedereen mijn ringen ophalen bij de pakketjes service

Veel keuze!

Misschien telefonische contact houden met de klant

Beste Rico,
Beste Rico,
Fijn te horen dat jullie tevreden zijn over hoe jullie zijn geholpen op onze vestiging in Eindhoven. Bij een postnl afhaalpunt moet er altijd een handtekening worden gezet voor het ophalen. Wij zijn voor alle pakketjes verantwoordelijk en jullie lopen ook geen enkel risico. Wellicht dat het hier niet helemaal goed is gegaan. Ik wens jullie heel veel liefde en geluk met jullie trouwringen!
Michael
- TrouwringenVoordeel.nl

WA Bruynseels

Een mooie snelle en overzichtelijke website met zéér betaalbare ringen. De aftersales is ongeëvenaard nadat we één ring te klein besteld hadden en de andere binnen een week verloren. Ik beveel een... Een mooie snelle en overzichtelijke website met zéér betaalbare ringen. De aftersales is ongeëvenaard nadat we één ring te klein besteld hadden en de andere binnen een week verloren. Ik beveel een ieder trouwringenvoordeel.nl aan!

snelle overzichtelijk website met duidelijke foto's van de producten die overeenkomen met de werkelijkheid

De eerste afspraak ging goed om de ringen te bekijken. Deskundig advies en nemen alle tijd om de juiste ring aan te meten. We zijn super blij met de ringen!! Super service zeker zal ik jullie bij... De eerste afspraak ging goed om de ringen te bekijken. Deskundig advies en nemen alle tijd om de juiste ring aan te meten. We zijn super blij met de ringen!! Super service zeker zal ik jullie bij iedereen aanraden! De ringen maken onze trouwdag compleet!

Groeten van een heel heel tevreden klant

Service is super.
Levertijd heel goed.
Deskundig advies
Lage prijs

Nvt

Via internet bij dit bedrijf terecht gekomen

zeer goed bereikbaar. staat klaar om probleem op te lossen dus klant gericht. mooi product

iets beter info over de maat vd ring dat je niet zo als wij te klein besteld. maar dit is dan wel weer zeer correct opgelost

Koos Broekema

Snelle levering en erg handig om een setje dummy ringen te kunnen bestellen voor de juiste maat werd er ook een set pasringen meegestuurd.

Professioneel!