HJ Bergevoet

Geweldige service en opvolging van onze order, stuurde de ringen naar Spanje waar wij wonen kan iedereen aanbevelen hier ringen te kopen,

Service, aandacht, kwaliteit

Ed

Zeer professioneel bedrijf waar ze alles uit de kast halen voor een tevreden klant.

Een bedrijf wat nog met je meedenkt om het tot een succes te maken.
Goed verpakt en anoniem verstuurd.
Zeer snelle levering en wat je besteld krijg je ook.
Een super mooie ring...
Een bedrijf wat nog met je meedenkt om het tot een succes te maken.
Goed verpakt en anoniem verstuurd.
Zeer snelle levering en wat je besteld krijg je ook.
Een super mooie ring mogen ontvangen voor een mooie prijs.

Paul

Geweldige service en snelle levering. Fijn dat er meegedacht is en we zijn netjes op de hoogte gehouden van de stand van zake

Aandacht, Meedenken,

Contact via mail goed. Maar ook telefoonisch fijn geholpen

Ja de vermelding dat pakketje opgestuurd werd en de afhandeling daarbij

Iris Eekels

Super geregeld allemaal, heel veel keus en bijna alles is mogelijk. Ook is het fijn dat de prijzen wat lager liggen. Echt een aanrader!

sofie maertens

Zeer mooie ringen en goede service!

Wij zijn zeer tevreden over onze ervaring met Trouwringenvoordeel.nl
Alle afspraken zijn zeer snel en correct nagekomen en de ringen zijn prachtig!

Snelle service
Duidelijke website
Snelle service
Duidelijke website
De mogelijkheid om een ringenbos voor de maat te bestellen, en dat die kosten uiteindelijk van het totaalbedrag worden afgehaald vind ik een mooie service!

Ik had graag een voorbeeld van schrijfletters en sierletters willen zien op de website (voor het graveren)

Sisserah van der Sluis

We zijn erg tevreden over onze bestelling. Er werd goed geluisterd naar vragen. We kregen rerelmatig updates over de bestelling. En we kregen erg lieve emails om ons geluk te wensen. De ringen... We zijn erg tevreden over onze bestelling. Er werd goed geluisterd naar vragen. We kregen rerelmatig updates over de bestelling. En we kregen erg lieve emails om ons geluk te wensen. De ringen kwamen snel binnen. En de kwaliteit van de ringen is heel mooi. We waren vooral verrast over hoe mooi ze gegraveerd zijn.

Graveren word heel mooi gedaan!
Bezorging verassend snel
Er word goed geluisterd naar de klant

Ga vooral zo door ?

Alain Brysse

Zeer positieve ervaring, groot aanbod voor ieders budget en zeer snelle reactie. reageren binnen de 30 min of sneller.

Leveren zeer snel, dus altijd op tijd.

Heldere website, snelle levering. Men reageert ook snel op vragen via de mail, wat erg fijn is. Ik zou deze site zeker aanbevelen!

klantgerichte benadering

nvt