hovenier

Tuinartikel /totaal kon mij een specifiek onderdeel van een hark leveren wat ik op internet nergens anders kon vinden. Daardoor was ik goedkoper uit. Bestellen en leveren ging allemaal voorspoedig

Sander Taling

Goed bedrijf, altijd snelle levering en goede prijzen.

- overzichtelijke website
- snelle levering
- sterke merken

Henk

Zeer betrouwbare webshop. Levering conform de informatie op de website en volgens telefonische afspraak. Foto van artikel komt exact overeen met de werkelijkheid. Erg belangrijk bij het kopen op... Zeer betrouwbare webshop. Levering conform de informatie op de website en volgens telefonische afspraak. Foto van artikel komt exact overeen met de werkelijkheid. Erg belangrijk bij het kopen op afstand zonder de aankoop vooraf gezien te hebben.

Zeer goede verpakking van het artikel. Zelfs om 22.00 uur 's-avonds op dezelfde dag nog een reactie op een vraag per mail.

v.d. Wollenberg

Organisatie en jullie samenwerking zitten goed in elkaar. Iedereen is bewust waar ze
mee bezig zijn. Dienst verlening via online is cruciaal, omdat persoonlijke contact niet
op deze...
op deze manier mogelijk is, zoals dat bij een winkel gaat ! HOUDEN ZO !!!

Bestaande Koerier-dienst houden - daar hangt het vanaf ! Die dient ook een pluim
op de hoed !

David Volmer

Prima aankoop gedaan

Snelle levering en maatwerk voor bezorging

Hans Dijkstra

Heel goed

L. De Vries

Uitstekend

Dirk Hornstra

Uitgebreid assortiment, snel geleverd. Ik had een nieuwe strimmer gekocht, maar kon nergens de vervangende 'draadjes' krijgen, door een eerdere aankoop de website gecheckt en ik zag dat zij ze wel... Uitgebreid assortiment, snel geleverd. Ik had een nieuwe strimmer gekocht, maar kon nergens de vervangende 'draadjes' krijgen, door een eerdere aankoop de website gecheckt en ik zag dat zij ze wel verkopen.

f. Gent

C