d schaap

Tak

Erg prettig zaken doen

Erg prettig zaken doen

Theo Oberndorff

Prima, goede communicatie over artikel in bestelling.

Prima, goede communicatie over artikel in bestelling.

Doze

Goede prijs-kwaliteit en erg service gericht (belde terug zonder verzoek /gaf gehoor aan verzendverzoek.

L de Niet

Zeer positieve ervaring

Snelle levering en zeer klantvriendelijk

Jeroen

Zeer overzichtelijke en prettige website. Het belangrijkste is voor mij echter de snelle feedback die ik kreeg na het stellen van enkele vragen via de contact via e-mail functionaliteit.... Zeer overzichtelijke en prettige website. Het belangrijkste is voor mij echter de snelle feedback die ik kreeg na het stellen van enkele vragen via de contact via e-mail functionaliteit. Vriendelijk, snel en niet geheel onbelangrijk: erg tevreden met mijn aankoop. Een website en koopervaring die ik zeker aanraad aan anderen. Top!

- Vriedelijke snelle service/reactie
- Mooie en overzichtelijke website

Nol van Haastert

Heel goed; eerst via mail advies gevraagd voor mijn vijver0probleem. Hier is snel, na één dag op gereageerd. Vervolgens zijn de bestelde producten snel geleverd. Keurig geregeld allemaal.

Stephen

Snelle levering. Goede service