Ilvy
Netjes geleverd, prima wilgenscheem
Betaling liep niet goed. Verschillende keren moeten bellen. En de levering was door een franstalige man die geen letter Nederlands kon en bij de buren parkeerde om te lossen, terwijl er plaats in overvloed was bij ons! Hij wilde zijn vrachtwagen niet verplaatsen en maakte het alleen maar moeilijk.
Goede afwerking van het bestelde riet
Zeer tevreden, product is volgens wens
Wij hebben containerbergingen wilg aangeschaft. En adviseren anderen: doe dit niet! De prijs-kwaliteit is bijzonder slecht. De meegeleverde ketting knapte direct bij eerste gebruik waardoor vervolgens de gammele scharnieren ook direct ontzet waren. De meegeleverde schroefjes voor de scharnieren waren absurd klein en hadden we al vervangen door stevigere. Ook de panelen zijn met maar 2 nietjes per houtverbinding vastgezet waardoor het paneel heel kwetsbaar is. De hoeken zijn niet verstevigd waardoor de panelen ook weinig verband kennen. Er zit veel beweging in. Ook de sluitingen zijn heel priegelig en zien er niet naar uit lang te overleven. Wij zijn erg teleurgesteld. Het was een grote uitgave (voor 5 containers) en vinden de prijs buiten verhouding voor de belabberde kwaliteit.
Goede service en snelle levering
Goed product met snelle levering
Na het plaatsen van de bestelling zeer snelle levering. Alleen is het voor werkende mensen moeilijk, omdat je geen inspraak hebt op de levering van de spullen door de transporteur. Of je nu wel of niet thuis bent de spullen worden geleverd. Ik vind niet dat je dure spullen voor de deur moet laten zetten. In mijn geval kon ik niet mijn buurman van 87 opzadelen met 3 pakketten van 28 kilo.
Snelle levering, vriendelijke bezorger
tevreden met de wilgenrol. Kreeg alleen de e-mail van bezorgen een dag later
Prima service
prijs kwaliteit is goed ,levering ook snel
Snelle levering. Mooi resultaat.
Tuinchamp verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Tuinchamp heeft de volgende resultaten bereikt:
Snelle levering, vriendelijke bezorger
tevreden met de wilgenrol. Kreeg alleen de e-mail van bezorgen een dag later
Prima service
prijs kwaliteit is goed ,levering ook snel
Snelle levering. Mooi resultaat.
Tuinchamp heeft de volgende resultaten bereikt: