Snelle en heldere communicatie en makkelijk te halen.
John
Top geregeld!
Scholten
Mooie producten snelle levering
Marion Houben
De 3 delige container ombouw van wilgentakken is heel fijn. Alleen het enorme nadeel is het inelkaar zetten, dit was echt heel veel werk. Er zaten minimaal 200 schroeven bij en de gaten...De 3 delige container ombouw van wilgentakken is heel fijn. Alleen het enorme nadeel is het inelkaar zetten, dit was echt heel veel werk. Er zaten minimaal 200 schroeven bij en de gaten moesten allemaal zelf geboord worden. Dit stond er helaas niet bij!
A
Mooie ombouw maar aflevering buitengewoon onbeschoft. Alles is afgeleverd zonder overleg. Naast het huis zonder dat we thuis waren.
Josy
B. Nieuwenhuizen- Slagter
Levering ging uitstekend, alleen was de lengte 20cm korter dan wat ik had besteld. Moest zijn 5 meter en was maar 480 cm.
Michaël F
Probleempje gehad te wijten aan de roekeloosheid van de leverancier maar de mensen van Tuinchamp hebben dit meteen professioneel opgelost! Aanrader!