Mooie duidelijke website. Mooie en goede producten. Bestelling snel geleverd. Je wordt via de mail duidelijk op de hoogte gehouden over je bestelling.
W Diemeer
Wat een super fijn bedrijf om bij te bestellen. Snel contact en perfect opgelost. Zeker aan te bevelen!
Monique
2,5 jaar geleden drie moestuinbakken gekocht. Helaas zijn ze nu aan het inzakken. Vorige week op maandag een mail hierover gestuurd. Een dag later kreeg ik al een bericht terug met vraag of ik...2,5 jaar geleden drie moestuinbakken gekocht. Helaas zijn ze nu aan het inzakken. Vorige week op maandag een mail hierover gestuurd. Een dag later kreeg ik al een bericht terug met vraag of ik nieuwe wilde. Twee dagen later werden mijn nieuwe moestuinbakken voor niets geleverd. Echt een super service! Ik ben er heel blij mee👌
Henk Zuidersma
Slechte kwaliteit product en tevens een slechte service. 2 Jaar geleden 8 Tuinbakken gekocht voor €525,- na 1 jaar 3 bakken uit elkaar gevallen en na 2 jaar 7 bakken uit elkaar gevallen. Bakken zijn...Slechte kwaliteit product en tevens een slechte service. 2 Jaar geleden 8 Tuinbakken gekocht voor €525,- na 1 jaar 3 bakken uit elkaar gevallen en na 2 jaar 7 bakken uit elkaar gevallen. Bakken zijn In elkaar geschroefd met te korte spaanplaatschroeven die beginnen te roesten. Zeer slechte service. Aangeboden wordt om het product opnieuw te kopen met 50% korting. Op de website wordt dit product omschreven als duurzaam. Trieste aanblik in onze tuin. 7 bulten grond met half uit elkaar gevallen bakken. Zie in de beoordelingen dat meerdere mensen hetzelfde probleem hebben.