Dinda Moerdijk

Positief

Jagsonly

Niet echt tevreden , om het voederhok ineen te zetten moet je kinderhandjes hebben .

Reactie Tuinchamp:

Hallo,
Alle voederhuisjes zijn geheel gemonteerd, u hoeft niets te monteren.
Hallo,
Alle voederhuisjes zijn geheel gemonteerd, u hoeft niets te monteren.
Indien er iets stuk is of los is gekomen wilt u dan contact opnemen?, dan sturen we graag een nieuwe. We kunnen op uw naam helaas geen bestelling vinden.
TuinChamp.nl

A. van Dongen

De levering ging perfect. Bamboe was ok. Toch kon je er nog doorheen kijken. Onder een lat bevestigd waar de mat op kon leunen en eerst oude schutting dichtgemaakt met worteldoek. Nu erg blij mee.... De levering ging perfect. Bamboe was ok. Toch kon je er nog doorheen kijken. Onder een lat bevestigd waar de mat op kon leunen en eerst oude schutting dichtgemaakt met worteldoek. Nu erg blij mee. 100 % dicht

Tevreden over snelle levering

Verwijs

Vlot geregeld en voldoet prima.

John

In eerste instantie viel ons de bestelde én geleverde wilgen mat van 5 m x 1,8 m tegen. Deze was niet zoals wij deze hadden verwacht. Na overleg met TuinChamp werd onze klacht ruimhartig opgelost.... In eerste instantie viel ons de bestelde én geleverde wilgen mat van 5 m x 1,8 m tegen. Deze was niet zoals wij deze hadden verwacht. Na overleg met TuinChamp werd onze klacht ruimhartig opgelost. Dus, hier is 5 sterren op zijn plek.

Theeschenkerij 't Ham

Snelle levering, helaas niet alles geheel naar wens.

Louise

Klantvriendelijk. Beschadiging product. Direkt een nieuwe gestuurd.

Verwijmeren J

Prima service met vriendelijke bezorger en mooi op tijd afgeleverd