8.8 /10

checkbox0% beveelt Tuinchamp aan!

Jeffrey Veldwijk

SterSterSterLege sterLege ster

Als bedrijf hebben we al vaker besteld en zullen dat ook vaker doen in de toekomst.Over korting word niet gesproken terwijl je er wel recht op hebt.Na een bestelling van €700 niks op terug werkende kracht rollen waren net die dag ook bezorgd toen ik het stuurde dus niet weken later ofzo geeft toch een smetje

Antwoord Tuinchamp

Hallo Jeffrey, Bedankt voor uw bericht. We begrijpen dat u graag gebruik wilt maken van onze zakelijke prijslijst. Bedrijven die regelmatig bestellen, wijzen we inderdaad actief op deze mogelijkheid. In uw geval zagen we dat er in de afgelopen 2 jaar twee bestellingen zijn geplaatst, wat niet direct opvalt als een terugkerende zakelijke klant. Om in aanmerking te komen voor onze zakelijke prijslijst, is aanmelding en goedkeuring vereist. We hebben uw aanmelding inmiddels goedgekeurd, en vanaf nu kunt u gebruikmaken van de zakelijke kortingen. Helaas kunnen we deze korting niet met terugwerkende kracht toepassen, aangezien we ergens een duidelijke grens moeten trekken. We hopen dat u tevreden bent met de zakelijke voorwaarden en zien uw toekomstige bestellingen graag tegemoet. Als u nog vragen heeft, laat het ons gerust weten!

Piet Bloemen

Perfecte service

Pe Koppes groen en infra

Snelle levering, goede kwaliteit

G de Vos

SterSterSterSterLege ster

Duidelijke site. Goede verzorging bestelling.

AWM Burgers

snelle levering. proces vanaf bestelling tot levering was perfect

Antoon Siera

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Bestelling gehad maar verkeerd geïnformeerd

Antwoord Tuinchamp

Goedemorgen, Bedankt voor uw feedback. We hebben uw bestelling nagekeken en deze is geleverd binnen een dag zoals u die bij ons heeft opgegeven. Als het product achteraf toch niet aan uw wensen voldoet, kunt u het uiteraard bij ons ruilen voor een ander artikel of retourneren. Echter, omdat het product correct is geleverd volgens de bestelling, kunnen wij hier geen compensatie voor bieden. Heeft u nog vragen of hulp nodig bij het ruilproces? Neem gerust contact met ons op we helpen u graag verder. Met vriendelijke groeten, TuinChamp.nl

Ronald Witte

Nette levering, en product zoals verwacht

Ditjes en datjes BV

Top

Michael Willems

Snel en goed

Els Michiels

Zeer mooie website. Op minder dan 24 u tijd geleverd in perfecte staat . Aflevering werd perfect en vriendelijk uitgevoerd. Tevoren goed op de hoogte gehouden over het tijdstip. Dit verdient een dikke tien op tien!!

Gerard Nagtzaam

Goede kwaliteit en mooi design

Parket en onderhoudsbedrijf Huisman

Zeer tevreden over het product hlf rond 40/60 bamboe Heel fijn contact en goede service Kunnen ze in het westen nog wel wat van leren

Astrid Van Doorn

matig

Antwoord Tuinchamp

Hallo Astrid, We horen graag wat er niet naar wens is, zodat we dat kunnen oplossen. Graag ontvangen we een reactie per mail: klantenservice@tuinchamp.nl alvast bedankt. Met vriendelijke groet, TuinChamp.nl

L. van Adrichem

Snelle levering, nette prijs.

Talha

Snelle verzending en goed product

Tuinchamp verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Tuinchamp heeft de volgende resultaten bereikt:

Pe Koppes groen en infra

Snelle levering, goede kwaliteit

G de Vos

SterSterSterSterLege ster

Duidelijke site. Goede verzorging bestelling.

AWM Burgers

Parket en onderhoudsbedrijf Huisman

Astrid Van Doorn

matig

L. van Adrichem

Snelle levering, nette prijs.

Talha

Snelle verzending en goed product