BV Elraco
Afspraak is actie, prima dus
Tuinchamp heeft twee meter hoge bamboe schutting! Top!
Ziet er prima uit
Vriendelijk en goed
Product zoals omschreven. Een prachtige heidemat!
Als bedrijf hebben we al vaker besteld en zullen dat ook vaker doen in de toekomst.Over korting word niet gesproken terwijl je er wel recht op hebt.Na een bestelling van €700 niks op terug werkende kracht rollen waren net die dag ook bezorgd toen ik het stuurde dus niet weken later ofzo geeft toch een smetje
Perfecte service
Snelle levering, goede kwaliteit
Duidelijke site. Goede verzorging bestelling.
Als verrassing stond plots een prive chauffeur met het hekje aan de deur ! Top aankoop en snelle levering
snelle levering. proces vanaf bestelling tot levering was perfect
Bestelling gehad maar verkeerd geïnformeerd
Nette levering, en product zoals verwacht
Top
Snel en goed
Tuinchamp verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Tuinchamp heeft de volgende resultaten bereikt:
Afspraak is actie, prima dus
Tuinchamp heeft twee meter hoge bamboe schutting! Top!
Ziet er prima uit
Vriendelijk en goed
Product zoals omschreven. Een prachtige heidemat!
Perfecte service
Snelle levering, goede kwaliteit
Duidelijke site. Goede verzorging bestelling.
snelle levering. proces vanaf bestelling tot levering was perfect
Bestelling gehad maar verkeerd geïnformeerd