Jo Coessens
Over de ganse lijn top service en dit supper snel.
goede prijs / kwaliteit verhouding en snelle levering.
Prima product, snel geleverd (bamboematten) en precies in de afgesproken tijd, blok van een uurtje.
Goede service en communicatie
Product voldoet aan de verwachtingen
Na foutieve levering supersnel omgeruild
Heel tevreden over, besteld en dag nadien geleverd in perfecte staat, heel blij met mijn bamboematten !
Heel goed
Goede service! De stoelen worden nog geleverd.
Goede producten en snelle levering
Hoge kwaliteit van het gekochte product en super snelle levering!
Snelle bezorging, goed materiaal.
Erg blij met mijn producten
Snelle levering goede site
Super snelle levering, ze doen wat ze zeggen op hun site. Ik kan Tuinchamp zeker aanbevelen. Houd er wel rekening mee dat er in het weekend niet geleverd wordt...
Tuinchamp verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Tuinchamp heeft de volgende resultaten bereikt:
Over de ganse lijn top service en dit supper snel.
goede prijs / kwaliteit verhouding en snelle levering.
Goede service en communicatie
Product voldoet aan de verwachtingen
Na foutieve levering supersnel omgeruild
Heel goed
Goede service! De stoelen worden nog geleverd.
Goede producten en snelle levering
Hoge kwaliteit van het gekochte product en super snelle levering!
Snelle bezorging, goed materiaal.
Erg blij met mijn producten
Snelle levering goede site