Familie
Top
Goede service. Vriendelijk personeel. Op het dag van het platsen waren de jongens op tijd, vriendelkijk, acurate en snel. Ik ben zeer te vreden.
we hebben prima ervaringen met dit bedrijf, medewerkers zijn aardig, komen afspraken na, werken netjes, met een keurig resultaat.
Schuttingen in de achtertuin laten plaatsen. Heel tevreden over het contact met THC en het resultaat.
Vakwerk
Goed en snel
Heel correct. Waar voor je geld.
Wij zijn erg tevreden over de geplaatste schutting. Het team werkte netjes, professioneel en hield zich aan de afspraken. De schutting is van goede kwaliteit en ziet er prachtig uit. Alles werd netjes afgewerkt en achteraf keurig opgeruimd. Zeker een aanrader!
Prima bedrijf, goede communicatie en prachtig resultaat
Vriendelijk, werkwijze: efficient en energiek personeel.
We zijn zeer tevreden over de schutting, alles van aanvraag tot eindresultaat niets dan lof.
Vakmensen!
Onze ervaringen zijn zéér positief! Tuinhou- centrum heeft een team van hard werkende , professionele, meedenkende en vriendelijke mensen. Telefonisch en via de mail word je correct op de hoogte gehouden van de geplande stappen die gaan komen en de evt aangepaste veranderingen. Men komt op tijd, werkt tot de klus geklaard is en laat alles netjes achter. Vervolgens komt er een telefoontje van kantoor of alles goed is gegaan. Het eindresultaat is erg mooi, de kwaliteit straalt er vanaf! Wij zijn er helemaal blij mee!
Uitzonderlijk goed
Fijn bedrijf. We zijn heel erg goed geholpen. Schutting ziet er top uit.
Tuinhout-centrum verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Tuinhout-centrum heeft de volgende resultaten bereikt:
Vakwerk
Goed en snel
Heel correct. Waar voor je geld.
Prima bedrijf, goede communicatie en prachtig resultaat
Vriendelijk, werkwijze: efficient en energiek personeel.
Vakmensen!
Uitzonderlijk goed
Fijn bedrijf. We zijn heel erg goed geholpen. Schutting ziet er top uit.
Tuinhout-centrum heeft de volgende resultaten bereikt: