8.4 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox91% beveelt Tuinhoutdiscount.nl aan!

Henri Vorst .

Ik ben zeer te vrede over dit bedrijf, goede prijs kwaliteit verhouding, vriendelijk en deskundig personeel.

Klantvriendelijk.

Jan Huijser

Eerlijk, oplettend, flexibel.

Wim Nijstad

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Altijd goed behalve de laatste zending ,over gebeld de man zij nog net niet dat ik niet moet zeuren

Normaal gewoon goed.

Antwoord Tuinhoutdiscount.nl

Bedankt voor je review en dat je dit met ons deelt. Wat je beschrijft is absoluut niet de manier waarop we met onze klanten om willen gaan. We vinden het heel vervelend dat je dit zo hebt ervaren en willen hiervoor onze oprechte excuses aanbieden. Hopelijk mogen we je bij een volgende bestelling weer laten zien hoe het wél hoort. Mocht je nog iets willen bespreken, neem gerust contact met ons op.

Rien de Buck

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

was niet duidelijk dat product niet leverbaar was. Daarna 4 weken moeten wachten op levering. beloofd week 12 geleverd week15.

geen, of misschien wel, de bereikbaarheid

Antwoord Tuinhoutdiscount.nl

Bedankt voor uw feedback en vervelend om te horen dat de levering zoveel langer heeft geduurd dan verwacht. We snappen goed dat het frustrerend is als je uitgaat van een bepaalde levertijd en het uiteindelijk weken langer duurt. We doen ons best om levertijden zo goed mogelijk aan te geven, maar helaas liep het in dit geval anders dan gepland – onze excuses daarvoor. We nemen je reactie mee om dit in de toekomst duidelijker te communiceren. Hopelijk ben je inmiddels tevreden met het product. Mocht je nog vragen of iets anders nodig hebben, laat het vooral weten!

H Trompert

SterSterSterSterLege ster

Keurig op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling.

Vriendelijke mensen

Jaap Nederveen

SterSterSterHalve sterLege ster

Had bestelling geplaatst en deze was keurig bezorgd .Later bleek dat ik enkele planken te weinig had besteld en gezien de bezorgkosten (wel reëel ) was het beter om ze zelf op te halen .Op afgesproken tijd was ik daar en werd te woord gestaan door een medewerker die beslist niet vriendelijk was .Ik vroeg of hij de planken even door midden kon zagen want dan konden ze gemakkelijk in mijn auto (het waren er maar 4 ) Hij zei dat dat niet kon omdat hun zaag ingesteld stond .Ik vroeg toen om een handzaag en een rolmaat om het dan maar zelf te doen .Dat kon dan wel en hij gaf me die .Hij draaide zich om en een simpel bedankje of goede dag kon er niet af .Het staat in geen verhouding tot de mail die ik kreeg met de bevestiging van het afhaalmoment .Jammer !!

Er wordt geleverd zoals beschreven .Voor de prijs is het perfect

Hoveniersbedrijf Patrick degenkamp

Geweldige service

Goede producten en snelle reactie en service

Arend Hordijk

Voordelig, prima kwaliteit en goede bezorging. Reageren ook snel op vragen/opmerkingen.

Voordelig en goed

Ronald Gresnigt

Top producten

Service en producten

Rob W

Zoals altijd: punctueel, hulpvaardig en goede spullen

De website gaf een andere prijs aan dan het winkelwagentje. Eén telefoontje + printscreen en het verschil werd gecrediteerd. Klasse!!

F Knoeff

SterSterSterSterLege ster

Contact was servicegericht. Bestellen was makkelijk en vrahen waren snel beamtwoord.

Klantgericht

Tuinhoutdiscount.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Tuinhoutdiscount.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.4/10
  • checkEerste review geschreven op 22 maart 2016

Tuinhoutdiscount.nl

Tuinhoutdiscount.nl is een familiebedrijf met een ernome passie voor tuinhout. Ons bedrijf is al ruim 40 jaar gespecialiseerd in tuinhout en bijbehorende producten.

Harsweg 13

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

geen, of misschien wel, de bereikbaarheid

H Trompert

SterSterSterSterLege ster

Keurig op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling.

Vriendelijke mensen

Jaap Nederveen