Johan Wielinga

Soepel verloop van order

Vriendelijk geholpen bij afhalen order.

Bedankt voor uw review.
Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze producten en de service.
Team TuinhoutDiscount

Mooi bedrijf , vriendelijk behulpzaam personeel

Ruim ,overzichtelijk en duidelijk

Bedankt voor uw review.
Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service.
Team TuinhoutDiscount

F Harinck

Wat besteld is, is netjes geleverd

Goed klantcontact en netjes ingepakt bezorgd

Jan Schilder

Volgens afspraak

Wim Nijstad

Jammer dat ze bij aankoop een kortingscode attenderen ik zou niet weten hoe ik aan zo'n code moet komen

Goede levering

H Bennnenbroek

Bestelling veel later, omdat materiaal toch niet op voorraad bleek. Bij levering ook materialen voor andere klant geleverd. Niet handig.

Kwaliteit van geleverde is goed.

Goedemiddag,
Wij vinden het vervelend dat u langer op uw bestelling heeft moeten wachten dan u had gehoopt. Helaas zijn wij afhankelijk van de levertijd van de leverancier op het moment dat wij iets niet op voorraad hebben. Wij leveren altijd zo snel mogelijk wat binnen onze mogelijkheden valt. De vervoerder heeft inderdaad een colli bij uw bestelling afgestapeld welke voor een andere klant bedoeld was. Zeker niet handig, maar dit komen zij snel weer bij u ophalen.
Vriendelijke groet,
Team Tuinhout Discount

Tim

Ik moest heel erg lang wachten op de levering (bijna 3 weken). Materiaal was niet aan hen geleverd en toen het er eenmaal was, duurde het nog ruim een week voordat er afgeleverd kon worden.

Klantenservice reageert snel op vragen.

Goedemiddag,
Wij vinden het vervelend dat u langer op uw bestelling heeft moeten wachten dan u had gehoopt. Helaas zijn wij afhankelijk van de levertijd van de leverancier op het moment dat u iets besteld wat wij niet op voorraad hebben. Wij leveren altijd zo snel mogelijk wat binnen onze mogelijkheden valt. Fijn om te horen dat wij uw vragen snel hebben weten te beantwoorden.
Vriendelijke groet,
Team Tuinhout Discount

Ger van Nieuwkerk

Alles keurig en netjes geleverd. Alleen de tijds indicatie via track and tracé kan veel beter.

Keurig materiaal

DJ Home&Garden

Erg prettig contact

Goede kwaliteit spullen.

Dirk Kwaak

Slechte planning 5 a 6app jes gehad dat hij later komt klote dus

Vriendelijke chauffeur niets op aan te merken