Geweldig planten heel goed verpakt .we werden gebeld dat de maat boompjes er niet waren en kregen iets grotere boompjes zonder extra kosten top

Bomen en struiken besteld, is prima op tijd geleverd.

Paddy

Planten goed verpakt voor verzending.

T Dijk

Voorkomend behulpzaam, communicatief, en goede spullen

Goede website met gemakkelijke wijze van bestelling.
Prima plantgoed!!
Bij vragen wordt er snel een reactie gegeven.

Bart De vries

Makkelijk vanuit Colombia de bestelling doorgegeven voor mijn huis in Noordwijkerhout. Spullen zijn op tijd en goed afgeleverd.

De kwaliteit van het geleverde zal ik het komende voorjaar ervaren. Als alles goed gaat dan zal de communicatie wel goed gaan. Maar als het niet voorradig is dan is de communicatie ronduit slecht.

Reactie Tuinplant.nl:

Dit is de reactie van de klant waar wij contact mee hebben gehad:
Dit is de reactie van de klant waar wij contact mee hebben gehad:
Zet er maar onder dat jullie blij zijn met de feedback en dit een zeldzaam ongelukkige samenloop van omstandigheden was en die naar wederzijdse tevredenheid is opgelost.

Aaron

Tja, niet zo goed als ik had gehoopt, een paar planten hebben eigenlijk helemaal niks, alleen de wortels, daar heb ik natuurlijk niet erg veel aan

Reactie Tuinplant.nl:

Beste klant,
Beste klant,
Wat u heeft besteld zijn geen groenblijvende planten die in de winter bloeien. We kunnen niet aan de eisen voldoen van u omdat het vaste planten zijn. Deze zijn verliezen altijd hun blad in de winter. Daarom kunt u ervoor kiezen om te wachten totdat de planten uitgroeien in het voorjaar. Bent u dan niet tevreden, dan sturen we u natuurlijk nieuwe planten toe!