Makkelijke site en vlotte afwikkeling

Mijn ervaring is dat de bestelling op tijd bezorgd wordt. De bezorger is vriendelijk en behulpzaam. Heeft mijn bestelling voor mij achterom geplaatst.

J.van Kralingen

Zeer tevreden, we kopen al jaren onze tuinplanten hier. Goede kwaliteit en alles is mogelijk. Ze denken echt met je mee. Top!

Jak. Wildervank

Prima service, betaalbare prijzen, en accurate levering zowel via de post als het laten bezorgen gratis bij een tuincentrum in de buur waar je woont, ik werdt netjes gebeld dat de bestelling er... Prima service, betaalbare prijzen, en accurate levering zowel via de post als het laten bezorgen gratis bij een tuincentrum in de buur waar je woont, ik werdt netjes gebeld dat de bestelling er zelfs wat eerder zou zijn dan gepland, de boompjes waren keurig verpakt zonder modder aan de verpakking en konden dus zo de kofferbak in.
ik ben zeer tevreden na twee bestellingen.

L.Hess

Al enkele malen besteld en altijd zeer goede kwaliteit ontvangen

Willem Kuiper

Tuinplant was bij mij niet bekend. maar wel iets om te onthouden.

Reactie Tuinplant.nl:

Bedankt voor uw feedback. We zien u graag nog eens terug bij Tuinplant.nl. U geeft ons 4 sterren, wat kunnen we doen om de 5e ster ook te verdienen? We horen het graag!

Goed op de hoogte worden gehouden ivm levering door vorst in de grond. Reageren snel op e-mails.

Reactie Tuinplant.nl:

Bedankt voor uw feedback! We doen inderdaad onze uiterste best om goed te communiceren omtrent het bezorgen van de planten. Fijn dat u dit goed heeft ervaren.

Mijn plant ervaring was niet zo positief. De kluit van de plant was kleiner dan gebruikelijk voor een budleija en was volledig uitgedroogd. De blaadjes van de plant waren al aan het verdrogen.

Reactie Tuinplant.nl:

Vervelend om te horen! Mogelijk is de kluit wat kleiner door de vorst en de winter. U kunt even aankijken of de buddleja alsnog aanslaat. U mag altijd contact met ons opnemen, bij voorkeur met een... Vervelend om te horen! Mogelijk is de kluit wat kleiner door de vorst en de winter. U kunt even aankijken of de buddleja alsnog aanslaat. U mag altijd contact met ons opnemen, bij voorkeur met een paar foto's. Dan kunnen we alsnog kijken wat we voor u kunnen doen.

We hebben een hele goede ervaring met tuinplant.nl
Het was voor ons de eerste keer, maar zeker niet de laatste.
Alles was heel goed verpakt en snel geleverd. Het zag er goed verzorgd...
We hebben een hele goede ervaring met tuinplant.nl
Het was voor ons de eerste keer, maar zeker niet de laatste.
Alles was heel goed verpakt en snel geleverd. Het zag er goed verzorgd uit.
Afhankelijk of alles goedgaat aanslaan waarderen wij Tuinplant.nl met 4,5 sterren!

Reactie Tuinplant.nl:

Bedankt voor uw eerlijke feedback. We zien u graag terug bij Tuinplant.nl!

Domein Aldenborgh

Goed verpakt, goed geleverd. Plantmateriaal zag goed uit.